Άρθρα

Τριχόπτωση & Covid-19

Η έντονη τριχόπτωση είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων. Το έντονο στρες, οι επεμβάσεις ή οι σοβαρές λοιμώξεις μπορούν να προκαλέσουν προσωρινή αλωπεκία. Έχει παρατηρηθεί ότι ασθενείς που νόσησαν από Covid-19, υπέστησαν μία απότομη απώλεια μεγάλου ποσοστού μαλλιών.

Η σειρά Epicrin με κάψουλες και σαμπουάν, θα ενδυναμώσει και θα θρέψει το τριχωτό της κεφαλής και την τρίχα, ώστε να επαναφέρει τον αρχικό πλούσιο όγκο στα μαλλιά σας!

 

EPICRIN CAPS, 30 CAPS

Οι κάψουλες EPICRIN περιέχουν ένα συνδυασμό πολύτιμων δραστικών ουσιών. Το σύμπλοκο γλυκινικού Ψευδαργύρου είναι μια πηγή φυσικών συστατικών. Ο Ψευδάργυρος είναι απαραίτητος για την ομαλή λειτουργία του οργανισμού και ρυθμίζει την έκκριση του σμήγματος. Παρεμβαίνει και δρα καταλυτικά σε πολλές βιολογικές διεργασίες, επαναφέροντας τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής στη βιολογική τους ισορροπία. Το εκχύλισμα κεχριού έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε ιχνοστοιχεία. Η L – Κυστεΐνη είναι ένα ουσιώδες αμινοξύ, αποτελεί πλούσια πηγή Θείου, και θρέφει το θύλακα της τρίχας. Το έλαιο από σπόρους σιταριού είναι πλούσιο σε βιταμίνες, όπως Βιταμίνη Ε και Βιοτίνη και συμβάλλει στην ανάπλαση νέων, υγειών κυττάρων.

 

EPICRIN SHAMPOO, 200ML

Βασικό συστατικό του είναι το σύμπλεγμα Ψευδαργύρου, το οποίο απορροφάται πλήρως από τον οργανισμό, αναστέλλει το μηχανισμό πρόκλησης φλεγμονωδών διεργασιών στο τριχωτό της κεφαλής και ρυθμίζει την έκκριση του σμήγματος. Το εκχύλισμα κεχριού είναι πλούσιο σε ιχνοστοιχεία, ενώ η Κυστίνη θρέφει αποτελεσματικά το θύλακα της τρίχας. Τέλος, ο συνδυασμός των συστατικών πανθενόλης και εκχυλίσματος σιταριού συμβάλλει με την αντιοξειδωτική και αναπλαστική του δράση, στο σχηματισμό νέων κυττάρων.