Σύντομο ιστορικό

Η DEKAZ  δημιουργήθηκε το 1981 από τον κύριο Ανδρέα Χόνδρο με σκοπό την εμπορία δερματολογικών προϊόντων, μέσω της ενημέρωσης δερματολόγων και πλαστικών χειρουργών και της διακίνησης τους μέσω φαρμακαποθηκών και φαρμακείων σε όλη την Ελλάδα.

Για πάνω από 40 χρόνια η φιλοσοφία της εταιρείας παραμένει αναλλοίωτη καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας της. Σκοπός της είναι η παροχή ποιοτικών και καινοτόμων προϊόντων, τα οποία τυγχάνουν ευρείας αποδοχής από γιατρούς και φαρμακοποιούς  και καθιστούν καλύτερη την καθημερινή ζωή των καταναλωτών.

Τα σύγχρονα δεδομένα της αγοράς και οι ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, οδήγησαν την εταιρεία μας στην εισαγωγή και εμπορία (είτε ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος ή διανομέας, είτε μέσω συνεργασιών με τη μορφή contract manufacturing) όχι μόνο δερμοκαλλυντικών προϊόντων, αλλά και OTC φαρμάκων και  συμπληρωμάτων διατροφής για ενήλικες και παιδιά.

Επιχειρηματική δραστηριότητα – Φιλοσοφία

Η εταιρεία εισάγει και εμπορεύεται (είτε ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος ή διανομέας, είτε μέσω συνεργασιών με τη μορφή contract manufacturing) δερμοκαλλυντικά, OTC φάρμακα, συμπληρώματα διατροφής και άλλα καλλυντικά προϊόντα, κορυφαίων προδιαγραφών.
Η φιλοσοφία της εταιρείας παραμένει αναλλοίωτη καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας της. Σκοπός της είναι η παροχή ποιοτικών και καινοτόμων προϊόντων, τα οποία τυγχάνουν ευρείας αποδοχής από γιατρούς και φαρμακοποιούς και καθιστούν καλύτερη την καθημερινή ζωή των καταναλωτών.

Οι στόχοι μας

Οι συνεργασίες μας

Η εταιρεία DEKAZ Α.Ε. διατηρεί μακροχρόνιες συνεργασίες ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος ή/και διανομέας  αλλά και μέσω συνεργασιών contract manufacturing, με μερικές από τις πιο γνωστές εταιρείες στο χώρο των δερμοκαλλυντικών, καλλυντικών, OTC και των συμπληρωμάτων διατροφής στον κόσμο.

Αναλυτικά οι συνεργασίες της DEKAZ Α.Ε. περιλαμβάνουν τις ακόλουθες εταιρείες:

HANSELER AG, Switzerland

Από την οποία εισάγεται το φαρμακευτικό προϊόν, γνωστό για τις ιδιότητές του κατά των ουλών, η KELOSOFT CREAM και η DEKAZ Α.Ε. αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο για την Ελλάδα.

C.R.B. S.A., Switzerland

Η συνεργασία με τη συγκεκριμένη Ελβετική εταιρεία γίνεται με τη μορφή contract manufacturing και περιλαμβάνει ένα μεγάλο φάσμα προϊόντων της σειράς MEY OF SWITZERLAND.

GEBRO PHARMA AG, Switzerland

Από την οποία εισάγεται η διεθνής και κορυφαία σειρά κατά της τριχόπτωσης EPICRIN και η DEKAZ Α.Ε. αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο για την Ελλάδα.

IBSA FARMACEUTICI ITALIA SRL, Italy

Η συνεργασία με τη συγκεκριμένη εταιρεία γίνεται με τη μορφή contract manufacturing και περιλαμβάνει το προϊόν MEY RIN CAPSULES.

SANTHILEA LONDON Ltd., United Kingdom

Από την οποία εισάγεται το καινοτόμο προϊόν REAL REBEL colour perfect lip balm και η DEKAZ Α.Ε. αποτελεί τον αποκλειστικό διανομέα για την Ελλάδα.

ROCKET SALES GMBH, GERMANY

Από την οποία εισάγονται τα  μασώμενα ζελεδάκια – αρκουδάκια IVYBEARS – νέα γενιά συμπληρωμάτων διατροφής και η DEKAZ Α.Ε.  αποτελεί τον αποκλειστικό διανομέα για την Ελλάδα.

HEIDI PHARMA GMBH, GERMANY

Από την οποία εισάγονται τα καινοτόμα παιδικά συμπληρώματα διατροφής HERBY family και η DEKAZ Α.Ε.  αποτελεί τον αποκλειστικό διανομέα για την Ελλάδα.