Σύντομο ιστορικό

Η εταιρεία DEKAZ ιδρύθηκε το 1981 από τον Ανδρέα Χόνδρο και αποτελεί μία από τις πιο δυναμικές και αναγνωρίσιμες εταιρείες στο χώρο των δερμοκαλλυντικών προϊόντων που πωλούνται στο χώρο της ελληνικής επικράτειας. To 2013 μετατρέπεται σε Ανώνυμη Εταιρεία (Α.Ε.), δίνοντάς της τη δυνατότητα να επεκτείνει ακόμα περισσότερο τους κλάδους δραστηριοτήτων της.

Για πάνω από 40 χρόνια η εταιρεία φροντίζει συστηματικά για τη σωστή προώθηση των κορυφαίων Ελβετικών της προϊόντων, μέσω της ενημέρωσης δερματολόγων, πλαστικών ιατρών & φαρμακοποιών, με απώτερο στόχο την έγκυρη και υπεύθυνη πληροφόρηση των καταναλωτών.

Το 2013, η DEKAZ εξελίσσεται και αλλάζει η νομική της μορφή, από Ε.Π.Ε. σε Α.Ε., θέλοντας να διευρύνει μελλοντικά και τους τομείς δραστηριοτήτων της.

Επιχειρηματική δραστηριότητα – Φιλοσοφία

Η εταιρεία εισάγει και εμπορεύεται (είτε ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος ή διανομέας, είτε μέσω συνεργασιών με τη μορφή contract manufacturing) δερμοκαλλυντικά, OTC φάρμακα, συμπληρώματα διατροφής και άλλα καλλυντικά προϊόντα, κορυφαίων προδιαγραφών.
Η φιλοσοφία της εταιρείας παραμένει αναλλοίωτη καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας της. Σκοπός της είναι η παροχή ποιοτικών και καινοτόμων προϊόντων, τα οποία τυγχάνουν ευρείας αποδοχής από γιατρούς και φαρμακοποιούς και καθιστούν καλύτερη την καθημερινή ζωή των καταναλωτών.

Οι στόχοι μας

Οι συνεργασίες μας

Η εταιρεία DEKAZ Α.Ε. διατηρεί μακροχρόνιες συνεργασίες ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος ή/και διανομέας αλλά και μέσω συνεργασιών contract manufacturing, με μερικές από τις πιο γνωστές εταιρείες στο χώρο των δερμοκαλλυντικών, καλλυντικών, OTC και των συμπληρωμάτων διατροφής στον κόσμο.

Αναλυτικά οι συνεργασίες της DEKAZ Α.Ε. περιλαμβάνουν τις ακόλουθες εταιρείες:Η φιλοσοφία της εταιρείας παραμένει αναλλοίωτη καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας της. Σκοπός της είναι η παροχή ποιοτικών και καινοτόμων προϊόντων, τα οποία τυγχάνουν ευρείας αποδοχής από γιατρούς και φαρμακοποιούς και καθιστούν καλύτερη την καθημερινή ζωή των καταναλωτών.

HANSELER AG, Switzerland

Από την οποία εισάγεται το φαρμακευτικό προϊόν, γνωστό για τις ιδιότητές του κατά των ουλών, η KELOSOFT CREAM και η DEKAZ Ε Α.Ε. αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο για την Ελλάδα.

C.R.B. S.A., Switzerland

Η συνεργασία με τη συγκεκριμένη Ελβετική εταιρεία γίνεται με τη μορφή contract manufacturing και περιλαμβάνει ένα μεγάλο φάσμα προϊόντων της σειράς MEY OF SWITZERLAND.

GEBRO PHARMA AG, Switzerland

Από την οποία εισάγεται η διεθνής και κορυφαία σειρά κατά της τριχόπτωσης EPICRIN και η DEKAZ Α.Ε. αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο για την Ελλάδα.

SANTHILEA LONDON Ltd., United Kingdom

Από την οποία εισάγεται το καινοτόμο προϊόν REAL REBEL colour perfect lip balm και η DEKAZ Α.Ε. αποτελεί τον αποκλειστικό διανομέα για την Ελλάδα.

ROCKET SALES GMBH, GERMANY

Από την οποία εισάγονται τα  μασώμενα ζελεδάκια – αρκουδάκια IVYBEARS – νέα γενιά συμπληρωμάτων διατροφής και η DEKAZ Α.Ε.  αποτελεί τον αποκλειστικό διανομέα για την Ελλάδα.