Άρθρα

Συμβουλές για Οξυγόνωση της Επιδερμίδας από τη MEY OF SWITZERLAND

Ένα λαμπερό δέρμα μας κάνει να νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας. Όσο περισσότερο το φροντίζουμε, τόσο καλύτερα αισθανόμαστε συνολικά. Τίποτα σε αυτόν τον κόσμο δεν μπορεί να μας βοηθήσει να πετύχουμε την επιθυμητή λαμπερή επιδερμίδα εν μία νυκτί. Αλλά σίγουρα μπορούμε να προσπαθήσουμε. Και μια περιποίηση προσώπου με οξυγόνο είναι σίγουρα ένα πολύ καλό βήμα προς το λαμπερό δέρμα που ονειρευόμαστε. Το να δώσουμε μια ώθηση οξυγόνωσης στο δέρμα μας είναι ό,τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε, όχι μόνο για να το ανανεώσουμε, αλλά και για να αναστρέψουμε τα σημάδια γήρανσης και να του εμποτίσουμε την καλύτερη δυνατή λάμψη.

Η οξυγόνωση της επιδερμίδας:

  • Προωθεί την παραγωγή κολλαγόνου
  • Αυξάνει τη μεταφορά θρεπτικών ουσιών
  • Αυξάνει τη κυτταρική αναγέννηση
  • Ενυδατώνει άμεσα
  • Προσδίδει λάμψη
  • Καταπραΰνει τα συμπτώματα της ακμής
  • Επιδιορθώνει τις δυσχρωμίες και προσδίδει ομοιόμορφο τόνο στο δέρμα

Είναι κατάλληλη για εφαρμογή ακόμη σε πολύ ευαίσθητες επιδερμίδες, καθώς δεν προκαλεί ερεθισμό.

Η μάσκα περιποίησης MEY SPARKLING O2 MASK από τη MEY OF SWITZERLAND ενυδατώνει και αναζωογονεί τις επιδερμίδες όλων των ηλικιών.

MEY SPARKLING O2 MASK, 10ML x 4 SACHETS

Η MEY SPARKLING O2 MASK είναι μια αναζωογονητική θεραπεία που περιέχει κηραμίδια (ταυτόσημα του δέρματος), τα οποία προωθούν τη μεταφορά non-ROS οξυγόνου στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, παρέχουν ενυδάτωση και μειώνουν τον όγκο και το βάθος των ρυτίδων, με αποτέλεσμα τη βελτίωση της εμφάνισης της επιδερμίδας. Ένας συνδυασμός συστατικών (non-ROS) ενισχύει την οξυγόνωση του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα προάγει την παραγωγή κολλαγόνου στους ινοβλάστες. Επιπλέον, το εκχύλισμα σαμπάνιας, λόγω των πολυφαινολικών αντιοξειδωτικών συστατικών που περιέχει, μειώνει τη φλεγμονή και προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες. Το δέρμα φαίνεται αμέσως πιο φωτεινό και αναζωογονημένο.