Άρθρα

Θεραπεία επανόρθωσης μαλλιών μετά από χημικές εφαρμογές

Τα κατεστραμμένα μαλλιά δεν έχουν απλά ψαλίδα στις άκρες των τριχών. Έχουν ρωγμές σε όλο το μήκος της τρίχας, φαίνονται αφυδατωμένα, θαμπά και σκληρά και είναι ευάλωτα στο σπάσιμο. Η καταστροφή της τρίχας μπορεί να οφείλεται στις χημικές βαφές και το ντεκαπάζ, τα οποία αφαιρούν τη φυσική υγρασία των μαλλιών και προκαλούν μόνιμες βλάβες στη δομή των τριχών ή  στη συχνή χρήση θερμότητας ή πολύ υψηλών θερμοκρασιών τα οποία μπορεί να κάνουν τα μαλλιά μας πιο επιρρεπή σε βλάβες.

Η σωστή φροντίδα των μαλλιών μας σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η εφαρμογή κατάλληλων προϊόντων τα οποία θα επιδιορθώσουν και θα προλάβουν τη δημιουργία νέων βλαβών.

Η MEY OF SWITZERLAND προτείνει τη σειρά COMPLETE REPAIR SHAMPOO & DETANGLING BALM για αναδόμηση και θρέψη των κατεστραμμένων μαλλιών.

 

MEY COMPLETE REPAIR SHAMPOO 200ML

Περιέχει ενεργό σύμπλεγμα δραστικών συστατικών που βοηθά να διατηρούνται τα μαλλιά ενυδατωμένα, ενισχυμένα και αναδομημένα, ελαχιστοποιώντας το σπάσιμο και βελτιώνοντας τη λάμψη τους. Το καστορέλαιο βοηθάει στην αναδόμηση και λείανση της τρίχας, η βεταΐνη περιποιείται τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής και προσδίδει όγκο και τα αμινοξέα χαμηλού μοριακού βάρους διεισδύουν στο εσωτερικό της τρίχας ενισχύοντας τη δομή της. Τα έλαια Pracaxi και Macadamia, η πανθενόλη και η γλυκερίνη ενυδατώνουν και περιποιούνται σε βάθος τα μαλλιά, βελτιώνοντας την εμφάνισή τους.

MEY COMPLETE REPAIR DETANGLING BALM 200ML

Το detangling balm ξεμπερδεύει τα μαλλιά γρήγορα και εύκολα, ενώ παράλληλα θρέφει και ενυδατώνει την τρίχα, διατηρώντας τα απαλά. Περιέχει και αυτό, όπως και το σαμπουάν, ενεργό σύμπλεγμα δραστικών συστατικών που βοηθά να διατηρούνται τα μαλλιά ενυδατωμένα, ενισχυμένα και αναδομημένα, ελαχιστοποιώντας το σπάσιμο και βελτιώνοντας τη λάμψη τους. Το καστορέλαιο βοηθάει στην αναδόμηση και λείανση της τρίχας, η βεταΐνη περιποιείται τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής και προσδίδει όγκο και τα αμινοξέα χαμηλού μοριακού βάρους διεισδύουν στο εσωτερικό της τρίχας ενισχύοντας τη δομή της. Τα έλαια Pracaxi και Macadamia, η πανθενόλη και η γλυκερίνη ενυδατώνουν και περιποιούνται σε βάθος τα μαλλιά, βελτιώνοντας την εμφάνισή τους.