Άρθρα

Περιποίηση και προστασία για τη ευαίσθητη περιοχή των ματιών

Τα μάτια αντανακλούν και προσδιορίζουν την λάμψη και την έκφραση, όλου του προσώπου. Ταυτόχρονα όμως, είναι μια ευαίσθητη περιοχή στην οποία εκδηλώνεται η κούραση και το πέρασμα του χρόνου. Αυτό συμβαίνει γιατί η επιδερμίδα που περιβάλλει την περιοχή γύρω από τα μάτια, είναι πιο λεπτή από το υπόλοιπο δέρμα. Επομένως, χάνει την λάμψη της, αφυδατώνεται, δημιουργεί ρυτίδες και χαλαρώνει είτε λόγω ενδογενών είτε λόγω εξωγενών παραγόντων. Ενδογενείς παράγοντες είναι η κακή κυκλοφορία, με αποτέλεσμα κακή οξυγόνωση της επιδερμίδας. Τότε εμφανίζονται μαύροι κύκλοι, ρυτίδες και πρήξιμο κάτω από τα μάτια. Εξωγενείς παράγοντες είναι η περιβαλλοντική μόλυνση, το κάπνισμα, το stress, η κακή διατροφή, η έλλειψη ύπνου, το αλκοόλ και η ηλιακή ακτινοβολία, που δημιουργούν ελεύθερες ρίζες Οξυγόνου.

Ανάλογα με τις ανάγκες σας της επιδερμίδας σας, υπάρχουν οι κατάλληλες θεραπείες για την περιοχή γύρω από τα μάτια οι οποίες μπορούν να προλάβουν ή/και να βελτιώσουν τα σημάδια γήρανσης ώστε να αποκτήσετε ένα πιο λαμπερό και νεανικό βλέμμα.

Η MEY OF SWITZERLAND προτείνει 2 προϊόντα για την περιποίηση των ματιών σας, ώστε να προλάβουν τα σημάδια γήρανσης και κούρασης ή/και να ενισχύσουν τη θεραπεία ματιών που θα επιλέξετε.

MEY TECHNO EYE GEL 30ML

Το MEY TECHNO EYE GEL αποτελεί ιδανικό προϊόν, για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Είναι πλούσιο σε εξειδικευμένα συστατικά, όπως φυτικά εκχυλίσματα, υαλουρονικό οξύ, συνδυασμό συστατικών κατά του πρηξίματος και πεπτιδίων, καθώς και παράγοντες πρόληψης ρυτίδων. Τα δραστικά αυτά συστατικά καταπολεμούν την αφυδάτωση, την απώλεια της ελαστικότητας, τη δημιουργία ρυτίδων και τα σημάδια κόπωσης. Ενυδατώνει σε βάθος και αναζωογονεί το δέρμα. Οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες απαλύνονται, χαρίζοντας στα μάτια μία πρωτόγνωρη λάμψη. Δρα κατά του οιδήματος και εμποδίζει το σχηματισμό των μαύρων κύκλων.

 

 

MEY ULTIMATE EYE CREAM 15ML

Η εκλεπτυσμένη τεχνολογικά φόρμουλα περιέχει πεπτίδια – καταπολεμούν τις ρυτίδες έκφρασης, φυτικό εκχυλίσμα equisetum arvense – διεγείρει τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης, εκχύλισμα σπόρων γκουαρανά – απαλύνει τους μαύρους κύκλους, μία βιοτεχνολογική σύνθεση με βάση το φυτικό εκχύλισμα κυττάρων γιασεμιού – με αντιγηραντικές, συσφικτικές και προστατευτικές ιδιότητες από τις βλάβες που προκαλεί η ακτινοβολία UV, IR και το μπλε φως, σύνθεση με ματρικίνες – δράση κατά των ρυτίδων και βελτίωση του τόνου και της ελαστικότητας του δέρματος, ένα βιομιμητικό πεπτίδιο (ρυθμιστή Προγερίνης) – δράση κατά των ρυτίδων και της χαλάρωσης του δέρματος και εκχύλισμα φύλλων βελανιδιάς και πράσινου τσαγιού – μειώνει τους μαύρους κύκλους και τις λεπτές ρυτίδες.