Άρθρα

Peeling με AHAs: Σύμμαχος ομορφιάς και αντιγήρανσης

Το peeling με AHAs είναι μια θεραπεία που απευθύνεται σε κάθε τύπο δέρματος και στοχεύει στην αφαίρεση των επιφανειακών στοιβάδων του για να δημιουργηθεί μια νέα επιδερμίδα η οποία θα είναι καλύτερη ποιοτικά και πιο λαμπερή. Ανάλογα με την ανάγκη ανανέωσης που έχει το δέρμα μας, το peeling με AHAs μπορεί να είναι ελαφρύ, μέτριο και βαθύ.

Τα α-υδρόξυ οξέα (AHAs) που εφαρμόζονται κατά τη διαδικασία του peeling, έχουν την ικανότητα να απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα. Η ιδιότητα τους αυτή αποτελεί θεμέλιο για την ανανέωση της επιδερμίδας, τη προώθηση της σύνθεσης κολλαγόνου και την τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος. Το δέρμα απαλλάσσεται από λεπτές γραμμές κα ρυτίδες, προωθείται η ρύθμιση της λιπαρότητας και επιδιορθώνονται άμεσα οι πανάδες και οι δυσχρωμίες.

Η MEY OF SWITZERLAND προτείνει προϊόντα με AHAs, τα οποία προετοιμάζουν την επιδερμίδα για την εφαρμογή του peeling, χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια του ή/και μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας, σύμφωνα με τις ανάγκες της επιδερμίδας.

 

MEY AHA COMPLEX CREAM 50ML

Η MEY AHA COMPLEX CREAM είναι μία ιδανική κρέμα νύχτας, με πλούσια αντιγηραντική δράση. Περιέχει γλυκολικό οξύ (ΑΗΑ), το οποίο δρα ως απολεπιστικός παράγοντας που αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια του δέρματος. Το αποτέλεσμα είναι ένα πιο απαλό δέρμα με νεανική εμφάνιση, λόγω της μείωσης των ρυτίδων. Ένα δευτερεύον όφελος του γλυκολικού οξέος είναι η ικανότητά του να ελκύει και να διασπείρει ενυδατικά συστατικά στην επιφάνεια της επιδερμίδας. Η ΑΗΑ COMPLEX περιέχει ένα συνδυασμό εκχυλισμάτων που προέρχονται από φυτά (Εquisetum arvense) και φρούτα (λεμονιού, ανανά, passion fruit και σταφυλιού) τα οποία προσφέρουν ενυδατικές, συσφικτικές και λειαντικές ιδιότητες παρουσιάζοντας ένα λαμπερό δέρμα χωρίς δυσχρωμίες.

MEY DEEP SMOOTHING & CELL RENEWAL LOTION 125ML

Το προϊόν MEY DEEP SMOOTHING & CELL RENEWAL LOTION αποτελεί ένα απαλό, αλλά αποτελεσματικό, απολεπιστικό διάλυμα που συνδυάζει ιδανικά τις εξαιρετικές ιδιότητες των α-υδρόξυ οξέων (γλυκολικό και γαλακτικό οξύ) με αυτές των β-υδρόξυ οξέων (σαλικυλικό οξύ), για την ανακούφιση του τραχέος και ξηρού δέρματος που έχει υποστεί καταστρεπτικές περιβαλλοντικές επιδράσεις. Αποτελεί εντατική φροντίδα κυτταρικής ανανέωσης που συντελεί στην εξάλειψη των ορατών σημαδιών της φωτογήρανσης, ενώ αφήνει το δέρμα απαλότερο, καθαρό και αναζωογονημένο. Περιέχει σύμπλεγμα υδατανθράκων ουσιαστικής σημασίας για το δέρμα, που έχει την ιδιότητα να κατακρατά υγρασία και συγχρόνως συμβάλλει στη μείωση της αίσθησης «τσιμπήματος» και «καψίματος». Επαναλαμβανόμενη χρήση μπορεί να οδηγήσει σε βελτίωση της εμφάνισης των λεπτών γραμμών και ρυτίδων.