Άρθρα

Ορός Αντιγήρανσης- MEY HYALURONIC PEPTIDE DROPS

Ο ορός αντιγήρανσης αποτελεί ένα από τα βασικότερα προϊόντα φροντίδας της επιδερμίδας της κάθε γυναίκας. Ένας ορός παρέχει υψηλά επίπεδα ενυδάτωσης και θρέψης που βοηθούν την επιδερμίδα στην παραγωγή κολλαγόνου και της ελαστίνης.

Ποια είναι η διαφορά της ενυδατικής κρέμας και του ορού;

Συνήθως, ο ορός συγχέεται με την ενυδατική κρέμα, ωστόσο δεν έχουν την ίδια δράση στην επιδερμίδα του προσώπου. Η ενυδατική κρέμα δρα στις εξωτερικές στιβάδες του δέρματος, ενώ ο ορός αντιγήρανσης βοηθά στη θεραπεία των ρυτίδων και της χαλάρωσης, καθώς διεισδύει στις βαθύτερες στοιβάδες της επιδερμίδας.

Πώς χρησιμοποιείται ο ορός αντιγήρανσης;

Η χρήση του ορού πραγματοποιείται με την τοποθέτηση 3-4 σταγόνων στην επιφάνεια του προσώπου και στην συνέχεια θα πρέπει να απλώνεται σ’ όλη την επιφάνεια του προσώπου με κυκλικές ανοδικές κινήσεις. Ο ορός θα πρέπει να χρησιμοποιείται σε στεγνή και καθαρή επιδερμίδα κάθε πρωί και βράδυ μετά τον καθαρισμό του προσώπου και πριν την ενυδάτωση.

Πότε πρέπει να χρησιμοποιείται ο ορός ενυδάτωσης;

Ο ορός ενυδάτωσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές περιπτώσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας. Συνήθως, χρησιμοποιείται:

  • Κάθε πρωί μετά τον καθαρισμό του προσώπου και πριν τη χρήση της ενυδατικής κρέμας
  • Κάθε βράδυ μετά τον καθαρισμό του προσώπου
  • Ως βάση πριν το μακιγιάζ
  • Σε περιόδους έντονου άγχους για τη προστασία του δέρματος
  • Σε περιόδους με έντονα καιρικά φαινόμενα, για παράδειγμα τους καλοκαιρινούς και τους χειμερινούς μήνες

Από ποια ηλικία θα πρέπει να αρχίσετε να χρησιμοποιείται ορό ενυδάτωσης;

Η διαδικασία για την πρόληψη της γήρανσης ξεκινάει, συνήθως, από την ηλικία των 20 ετών. Συνεπώς, είναι απαραίτητο να εντάξετε στην καθημερινή σας ρουτίνα τον ορό ενυδάτωσης, ώστε να αποτρέψετε τη δημιουργία πρόωρων ρυτίδων.

Πώς θα βρείτε τον ορό που σας ταιριάζει;

Η επιλογή του ορού ενυδάτωσης θα πρέπει να γίνει σύμφωνα με τον τύπο του δέρματος σας: ξηρό, λιπαρό ή ευαίσθητο. Ωστόσο, είναι σημαντικό να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή και στα υπόλοιπα προϊόντα φροντίδας της επιδερμίδα σας.

Επιλέξτε τον ορό αντιγήρανσης που αποτελεί μια εξελιγμένη αντιγηραντική θεραπεία, αναζωογόνησης του δέρματος, μέσω της ενίσχυσης της διαδικασίας επιδιόρθωσης του DNA. Ο ορός είναι πλούσιος σε υαλουρονικό οξύ, το οποίο δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ στην επιδερμίδα και διατηρεί το δέρμα νεανικό κι υγιές.

Παράλληλα, το μοναδικό μείγμα δραστικών συστατικών που διαθέτει μειώνει σε βάθος τις ρυτίδες, λειαίνει τις λεπτές γραμμές και καταφέρνει να διατηρήσει την ελαστικότητα και την τόνωση του δέρματος, προσφέροντας βελούδινη και απαλή όψη.