Άρθρα

Μυστικά για σαρκώδη χείλη

Κάθε γυναίκα επιθυμεί να αποκτήσει σαρκώδη και ζουμερά χείλη. Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να κάνετε τα χείλη σας να δείχνουν περισσότερο ενυδατωμένα και μεγαλύτερα, χωρίς την παρέμβαση των αισθητικών επεμβάσεων. Παρακάτω θα βρείτε μυστικά που πρέπει να ακολουθήσετε:

Απολέπιση χειλιών

Η απολέπιση των χειλιών είναι ο ιδανικός τρόπος για να αποκτήσετε σαρκώδη χείλη, καθώς απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα και αντικαθίστανται από νέα υγιή κύτταρα. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε μόνη σας απολέπιση με μια πετσέτα ή με μια οδοντόβουρτσα. Ωστόσο, εξαιρετική ιδέα αποτελεί η απολέπιση με ζάχαρη και μέλι, που θρέφει και αναδεικνύει τα χείλη, καθώς φαίνονται πλουσιότερα και βαθιά ενυδατωμένα.

Χρησιμοποιήστε ενυδατικό balm χειλιών

Η ενυδάτωση των χειλιών διαδραματίζει σημαντικό παράγοντα στην ανάδειξη τους, από τη στιγμή που όπως ενυδατωμένο δέρμα φαίνεται πιο υγιές και πιο λαμπερό, έτσι και τα χείλη φαίνονται πιο σαρκώδη και λαμπερά. Επιλέξτε το Real Rebel colour perfect lip balm, που έχει την απόχρωση του πράσινου της ελιάς, αλλά στην πραγματικότητα αντιδρά με τη χημεία του σώματος της κάθε γυναίκας για να ενισχύσει και να τονίσει το δικό της, φυσικό χρώμα των χειλιών. Η τέλεια διαμορφωμένη του φόρμουλα περιέχει έλαιο jojoba, εκχύλισμα ελιάς, βούτυρο καριτέ και κερί μέλισσας για πλούσια ενυδάτωση, προστασία και για απαλά, σέξι χείλια για φίλημα, όλο το χρόνο.

Χρησιμοποιείστε το concealer για να σβήσετε τη γραμμή γύρω από τα χείλη σας

Ένα μυστικό για να αναδείξετε και τα χείλη σας είναι η χρήση του concealer στην εξωτερική γραμμή των χειλιών, έτσι ώστε να δείχνει πιο φυσική. Χρησιμοποιήστε ένα μικρό βουρτσάκι με μικρή ποσότητα concealer γύρω από το περίγραμμα των χειλιών και στη συνέχεια βάλτε πούδρα.

Χρησιμοποιήστε περίγραμμα χειλιών

Είναι μια ιδιαίτερα έξυπνη επιλογή η χρήση περιγράμματος χειλιών πριν τη τοποθέτηση του κραγιόν, καθώς το κραγιόν μπορεί να απλωθεί καλύτερα και να αναδείξει το φυσικό σχήμα των χειλιών της κάθε γυναίκας. Ωστόσο, είναι σημαντικό να μην απομακρυνθείτε από το φυσικό σχήμα των χειλιών σας, καθώς το αποτέλεσμα δεν θα είναι φυσικό.

Αποφύγετε τα σκουρόχρωμα κραγιόν

Αν τα χείλη σας δεν έχουν φυσικό όγκο είναι προτιμότερο να αποφύγετε τα κραγιόν που είναι έντονο κι έχουν σκούρο χρώμα, όπως κόκκινο και σκούρο μοβ. Προτιμήστε καλύτερα φυσικές αποχρώσεις του ροζ και nude.

Απλώστε lip gloss στο κέντρο των χειλιών

Ένα μυστικό που μπορείτε να κάνατε για να αναδείξετε τα χείλη σας είναι η τοποθέτηση του lip gloss στο κέντρο των χειλιών. Με αυτό το τρόπο μπορείτε να δώσετε φυσικό όγκο στα χείλη σας. Τοποθετήστε μια ελάχιστη ποσότητα στο κέντρο των κάτω χειλιών, έτσι δημιουργείται η ψευδαίσθηση ότι τα χείλη σας είναι πιο γεμάτα .