Άρθρα

Μάσκες Προσώπου

Οι μάσκες προσώπου αποτελούν σημαντικό σύμμαχο για τη φροντίδα και την περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου. Ανάλογα με τα συστατικά και τα χαρακτηριστικά που περιέχει η κάθε μάσκα προσώπου μπορεί να ενυδατώσει, να καθαρίσει, να ανανεώσει και να χαρίσει λάμψη στην επιδερμίδα σας. Ωστόσο, είναι σημαντικό η κάθε γυναίκα να επιλέγει τη μάσκα προσώπου που ταιριάζει ανάλογα με τον τύπο και τις ανάγκες της επιδερμίδα της.

Τα είδη των μασκών προσώπου που μπορείτε να επιλέξετε είναι:

  1. Μάσκα για τόνωση και λάμψη

Μία μάσκα λάμψης μπορεί να βοηθήσει τη θαμπή επιδερμίδα να τονωθεί και να απομακρύνει οποιοδήποτε σημάδι κούρασης και άγχους. Επιλέξτε την MEY PEEL-OFF MASK PRECIOUS GOLD που περιέχει καινοτόμο σύμπλεγμα δραστικών συστατικών, που συσφίγγει την επιδερμίδα και επαναπροσδιορίζει το περίγραμμα του προσώπου. Παράλληλα, η βιταμίνη Β3 που περιέχει ενδυναμώνει το φυσιολογικό φραγμό της επιδερμίδας κρατώντας την ενυδατωμένη.

 

  1. Μάσκα για ενυδάτωση

Μία ενυδατική μάσκα προσώπου μπορεί να βοηθήσει την επιδερμίδα να αποκαταστήσει την χαμένη της υγρασία και να ελαττώσει οποιοδήποτε σημάδι ξηρότητας ή αφυδάτωσης. Επιλέξτε την MEY SPARKLING O2 MASK που αποτελεί μια αναζωογονητική θεραπεία περιέχοντας κηραμίδια, τα οποία προωθούν τη μεταφορά non-ROS οξυγόνου στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, βοηθώντας στην ενυδάτωση και στη μείωση όγκου και βάθους των ρυτίδων. Ταυτόχρονα, το εκχύλισμα σαμπάνιας που περιέχει μειώνει οποιαδήποτε φλεγμονή και προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες.

  1. Μάσκα για καθαρισμό

Μία καθαριστική μάσκα προσώπου θα βοηθήσει τη επιδερμίδα σας να φανεί πιο υγιής και φρέσκια, καθώς αφαιρείται το περίσσιο σμήγμα και η περιττή λιπαρότητα. Συχνά, οι μάσκες προσώπου που περιέχουν άργιλο, καολίνη και ενεργό άνθρακα βοηθούν στην απόφραξη των πόρων της επιδερμίδας.

Ποια είναι τα συχνά λάθη που κάνετε στη χρήση των μασκών προσώπου;

  1. Χρησιμοποιείτε λάθος μάσκα για το τύπο του δέρματος σας

Είναι αρκετές οι φορές που οι περισσότερες γυναίκες αγοράζουν μια μάσκα προσώπου με γνώμονα ότι την έχουν δει σε κάποια διαφήμιση. Ωστόσο, η λάθος μάσκα προσώπου μπορεί να οδηγήσει σε εμφάνιση ερυθρότητας κι αίσθημα τραβήγματος. Επομένως, την επόμενη φορά που θα αγοράστε κάποια μάσκα προσώπου, επιλέξτε την βάσει τον τύπο και την ανάγκη της επιδερμίδα σας.

  1. Χρησιμοποιείτε περισσότερες από μια μάσκες προσώπου κάθε φορά

Η χρήση παραπάνω από μιας μάσκα προσώπου τη φορά επιβαρύνουν την επιδερμίδα του προσώπου και πολλές φορές οδηγείται στην εμφάνιση φραγμένων πόρων.

  1. Δεν χρησιμοποιείτε ενυδατική κρέμα προσώπου μετά

Η ενυδατική κρέμα προσώπου είναι σημαντική μετά από την εφαρμογή οποιασδήποτε μάσκας προσώπου. Κρατήστε ενυδατωμένη την επιδερμίδα σας, έτσι ώστε να έχετε ένα φρέσκο και λαμπερό αποτέλεσμα.

  1. Δεν χρησιμοποιείτε τις μάσκες προσώπου σε εβδομαδιαία βάση

Για να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από τη χρήση των μασκών προσώπου, θα πρέπει να κάνετε συστηματική την χρήση τους. Μία με δύο φορές την εβδομάδα είναι η ιδανική συχνότητα, ανάλογα και με τις οδηγίες χρήσης του κάθε προϊόντος.