Άρθρα

Τι κρέμα προσώπου πρέπει να επιλέγετε ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σας;

Ο κάθε τύπος επιδερμίδας έχει διαφορετικές ανάγκες, αναφορικά με την ενυδάτωση του προσώπου. Συνεπώς, ανάλογα με τον τύπο επιδερμίδας, η κάθε γυναίκα θα πρέπει να χρησιμοποιεί διαφορετική κρέμα προσώπου. Σκοπός της ενυδάτωσης είναι η διατήρηση της νεανικότητας και της σφριγηλότητας του δέρματος. Παρακάτω, ακολουθεί ένας αναλυτικός οδηγός σχετικά με την ενυδάτωση της επιδερμίδας με γνώμονα τον τύπο της επιδερμίδας της κάθε γυναίκας.

Κανονικές επιδερμίδες

Η κανονική επιδερμίδα χρειάζεται μια απλή ενυδάτωση, ώστε να διατηρείται η υγρασία του προσώπου στα φυσιολογικά επίπεδα. Για τον λόγο αυτό, θα ήταν καλό να επιλέξετε μια ελαφριάς σύνθεσης ενυδατική κρέμα προσώπου και να αποφύγετε τις κρέμες που περιέχουν χημικά συστατικά και parabens.

Η MEY με την Probiotic Cream ενισχύει το φυσιολογικό μικροβιολογικό φραγμό της κανονικής επιδερμίδας. Ταυτόχρονα, βοηθάει στην ενίσχυση της φυσιολογικής άμυνας της επιδερμίδας. Η πανθενόλη και τα φυτικά συστατικά που περιέχονται προσφέρουν επιπλέον ενυδάτωση και τόνωση της επιδερμίδας.

Λιπαρές- Μικτές Επιδερμίδες

Οι λιπαρές-μικτές επιδερμίδες χρειάζονται μια ενυδατική κρέμα προσώπου που είναι απαλλαγμένη από λιπαρά συστατικά τα οποία μπορούν να προκαλέσουν παραπάνω λιπαρότητα. Κρέμες που περιέχουν βιταμίνη Β6 μπορούν να μειώσουν την έκκριση λιπαρότητας και σμήγματος και να δώσουν ένα ματ αποτέλεσμα στην επιδερμίδα.

Ο μύθος που αναφέρει ότι οι λιπαρές επιδερμίδες δεν χρειάζονται ενυδάτωση έχει καταρριφθεί. Χρησιμοποιήστε την κατάλληλη ενυδατική προσώπου που ταιριάζει στην επιδερμίδα σας.

Η MEY με την PURE ACTION MATT EMULSION απαλύνει, ενυδατώνει και αναζωογονεί τις λιπαρές και μικτές επιδερμίδες, μέσα από τα φυτικά έλαια και εκχυλίσματα (έλαιο φουντουκιού, Crataegus Monogyna leaf extract & Arctium Lappa root extract) που περιέχει. Παράλληλα, η βιταμίνη Β6 βοηθάει στην επιδιόρθωση των ατελειών του δέρματος και ρυθμίζει την έκκριση σμήγματος.

Ξηρές/ Αφυδατωμένες Επιδερμίδες- Μείωση της ελαστικότητας

Είναι αλήθεια ότι οι ξηρές επιδερμίδες χάνουν την ελαστικότητα και τη λάμψη τους, όταν δεν ενυδατώνονται κατάλληλα. Συχνά, η επιδερμίδα παρουσιάζει κοκκινίλες, ερεθισμούς, ξεφλούδισμα και αίσθημα «τραβήγματος».

Επιπρόσθετα, με την πάροδο του χρόνου το επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας μειώνεται. Το θαμπό χρώμα, η άτονη όψη και οι λεπτές γραμμές κάνουν τις πρώτες εμφανίσεις τους. Η κατάλληλη ενυδατική κρέμα, ωστόσο, θα βοηθήσει στην ισορροπία της σωστής υγρασίας στην περιοχή του προσώπου και θα απομακρύνει τα παραπάνω συμπτώματα.

Η νέα αντιγηραντική κρέμα της MEY η Ultimate Night Cream με την εκλεπτυσμένη τεχνολογικά φόρμουλα δρα ενάντια στην εμφάνιση των ρυτίδων, βελτιώνει τον τόνο της επιδερμίδας και ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Θυμηθείτε

Το τρίπτυχο για την διατήρηση της νεανικότητας της επιδερμίδας είναι ο σωστός καθαρισμός, η σωστή ενυδάτωση και η κατάλληλη αντηλιακή προστασία.