Άρθρα

Κρέμα προσώπου με αποτέλεσμα Botox..

Η γήρανση της επιδερμίδας αποτελεί ένα φυσικό φαινόμενο που οδηγεί στην απώλεια της ελαστικότητας της και στην εμφάνιση ρυτίδων και κηλίδων. Σήμερα είναι αλήθεια, ότι υπάρχουν αρκετοί τρόποι για την περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου. Η καθημερινή ρουτίνα θα πρέπει να περιλαμβάνει τον σωστό καθαρισμό, την κατάλληλη ενυδάτωση και την αντιηλιακή προστασία. Ωστόσο, τα βήματα αυτά είναι αρκετά για την διατήρηση της σφιγηλότητας και της νεανικότητας της επιδερμίδας;

Η απάντηση στο ερώτημα είναι όχι, καθώς σημαντικό ρόλο διαδραματίζουν τα γονίδια της κάθε γυναίκας.

Πώς γερνάει το δέρμα;

Στην γήρανση του δέρματος σημαντικό ρόλο διαδραματίζει η έκθεση του στην ηλιακή ακτινοβολία. Οι ακτίνες UV επιδρούν βλαβερά στην επιδερμίδα, σχηματίζοντας ελεύθερες ρίζες. Παράλληλα, ο τρόπος ζωής, για παράδειγμα το κάπνισμα και το αλκοόλ, μπορεί να συμβάλει στην γρηγορότερη γήρανση της επιδερμίδας. Τέλος, με την πάροδο του χρόνου οι ίνες κολλαγόνου που βρίσκονται στην περιοχή της επιδερμίδας σκληραίνουν.

Η MEY φέρνει την επανάσταση με το Instant Wrinkle Fighter, το οποία επιφέρει αποτελέσματα παρόμοια με εκείνα των επεμβατικών θεραπειών. Αποτελεί μια στοχευμένη, νέας γενιάς θεραπεία, που απαλύνει άμεσα τα ορατά σημάδια γήρανσης. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, το δέρμα γίνεται πιο λείο κι είναι έτοιμο για την χρήση make-up. Το μυστικό δραστικό συστατικό Natural Relaxing Wrinkle Fighter προσφέρει ανακούφιση από τα σημάδια άγχους, μειώνει την τραχύτητα του δέρματος και το βάθος των ρυτίδων.

Έχουν πραγματοποιηθεί μελέτες που έδειξαν πώς η εφαρμογή προϊόντος που περιέχει 0,3% του Natural Relaxing Wrinkle Fighter μειώνει την τραχύτητα του δέρματος κατά 14% και το βάθος των ρυτίδων κατά 17% μετά από μια εβδομάδα χρήσης.

Για τη σωστή εφαρμογή του προϊόντος θα πρέπει να απλώσετε μια μικρή ποσότητα του προϊόντος σε ολόκληρο το πρόσωπο, μετά τον καθαρισμό του προσώπου σας. Στην συνέχεια προχωρήστε με την εφαρμογή make-up.

 

Ποια καλλυντικά πρέπει να χρησιμοποιούνται παράλληλα με την αντιγηραντική κρέμα προσώπου;

Η αντιγηραντική κρέμα προσώπου θα πρέπει να συνδυάζεται με την αντιηλιακή προστασία. Χρησιμοποιήστε ένα αντιηλιακό με αντιηλιακά φίλτρα ευρέος φάσματος UVA και UVB που βοηθούν στην ελαχιστοποίηση των επιβλαβών επιδράσεων της ηλιακής ακτινοβολίας και προλαμβάνουν την πρόωρη γήρανση.

Σημαντικός είναι κι ο ρόλος της χρήσης κρέμας ματιών, καθώς βοηθάει στην μείωση των ρυτίδων και την βελτίωση του τόνου της επιδερμίδας. Ταυτόχρονα, ενισχύει την διόρθωση των μαύρων κύκλων και του πρηξίματος κάτω από την περιοχή των ματιών.