Άρθρα

Ενυδάτωση τους καλοκαιρινούς μήνες με μάσκες ομορφιάς

Ο ήλιος του καλοκαιριού είναι ευεργετικός για την ψυχική μας υγεία, το δέρμα μας όμως, έχει έντονη ανάγκη από ενυδάτωση, η οποία είναι το θεμέλιο για ένα υγιές και λαμπερό δέρμα. Το σώμα μας χάνει πολλή υγρασία κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών και είναι απαραίτητο να του προσφέρουμε εντατική ενυδάτωση. Δεν υπάρχει ένας και πολύ συγκεκριμένος τρόπος για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά σημαντικό είναι να υπάρχει ένας συνδυασμός συνηθειών στην καθημερινότητα.

Γενικά, συστήνεται να πίνουμε 10-12 ποτήρια νερό και να αυξάνουμε την πρόσληψη φρούτων για να διατηρήσουμε το σώμα μας ενυδατωμένο όλη μέρα. Εκτός από αυτό, φροντίστε να ακολουθήσετε ένα ιδανικό τελετουργικό καθαρισμού και ενυδάτωσης το βράδυ πριν κοιμηθείτε.

Tip: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μάσκες με ενυδατικά συστατικά για το δέρμα.

Η MEY OF SWITZERLAND προτείνει τη μάσκα MEY SPARKLING O2 MASK για άμεση αναζωογόνηση και ενυδάτωση του προσώπου.

MEY SPARKLING O2 MASK 40ML (4 x 10ML SACHET)

Η MEY SPARKLING O2 MASK είναι μια αναζωογονητική θεραπεία που περιέχει κηραμίδια (ταυτόσημα του δέρματος), τα οποία προωθούν τη μεταφορά non-ROS οξυγόνου στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, παρέχουν ενυδάτωση και μειώνουν τον όγκο και το βάθος των ρυτίδων, με αποτέλεσμα τη βελτίωση της εμφάνισης της επιδερμίδας. Ένας συνδυασμός συστατικών (non-ROS) ενισχύει την οξυγόνωση του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα προάγει την παραγωγή κολλαγόνου στους ινοβλάστες. Επιπλέον, το εκχύλισμα σαμπάνιας, λόγω των πολυφαινολικών αντιοξειδωτικών συστατικών που περιέχει, μειώνει τη φλεγμονή και προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες. Το δέρμα φαίνεται αμέσως πιο φωτεινό και αναζωογονημένο.