Άρθρα

Αντιμετώπιση δυσχρωμιών μετά το καλοκαίρι

Η έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία θεωρείται ο σημαντικότερος αιτιολογικός παράγοντας για την εμφάνιση των δυσχρωμιών, οι οποίες δημιουργούνται από την αυξημένη παραγωγή και συγκέντρωση μελανίνης στην επιδερμίδα ή και στα βαθύτερα στρώματα της. Έτσι εξηγείται η αυξημένη συχνότητα εμφάνισης τους μετά τους καλοκαιρινούς μήνες.
Η χρήση αντηλιακών προϊόντων με υψηλό δείκτη προστασίας, καθώς και η αποφυγή του ήλιου τις ώρες μέγιστου κινδύνου είναι απαραίτητα για την πρόληψη εμφάνισης δυσχρωμιών. Παρ’ όλα αυτά, οι επιδερμίδες που θα εμφανίσουν δυσχρωμίες, με το τέλος των καλοκαιρινών διακοπών θα πρέπει να επιλέξουν και να ξεκινήσουν θεραπεία για την επιδιόρθωση τους από το φθινόπωρο.
Στον όρο δυσχρωμία περιλαμβάνεται οποιαδήποτε υπερμελάγχρωση της επιδερμίδας με χρώμα που μπορεί να ποικίλλει από ανοιχτό μέχρι σκούρο καφέ, ανάλογα με το βάθος της βλάβης.
Η MEY OF SWITZERLAND προτείνει τη λευκαντική κρέμα προσώπου και σώματος MEY CRÈME ECLAIRCISSANTE CELLULAIRE 50 ml.

MEY CRÈME ECLAIRCISSANTE CELLULAIRE 50ML

Η MEY Crème Eclaircissante Cellulaire 50ml δρα στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας, προλαμβάνει τη δημιουργία πανάδων και κηλίδων, ενώ ταυτόχρονα βοηθά στον αποχρωματισμό των ήδη υπαρχουσών. Περιέχει ένα σύμπλεγμα δραστικών συστατικών (α-arbutin και sucrose dilaurate – εκχύλισμα μπιζελιού), το οποίο αποδεδειγμένα εμποδίζει την παραγωγή μελανίνης προωθώντας τη λεύκανση του δέρματος. Επίσης, περιέχει υαλουρονικό οξύ το οποίο ανανεώνει το δέρμα και μειώνει τις ρυτίδες και βούτυρο κακάο το οποίο έχει μαλακτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες και καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες οξυγόνου και τη δημιουργία κηλίδων. Με την καθημερινή χρήση της MEY Crème Eclaircissante Cellulaire θα επαναφέρετε και θα διατηρήσετε τη λαμπερή και υγιή επιδερμίδα σας.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνη της ή σε συνδυασμό με άλλες δραστικές ουσίες (και φαρμακευτικές) για τη θεραπεία και βελτίωση των δυσχρωμιών της επιδερμίδας, κατόπιν σύστασης δερματολόγου ή άλλου επαγγελματία υγείας.