Άρθρα

Λαμπερή επιδερμίδα με τη δύναμη των Α-Υδροξυοξέων!

Η υγεία και η λάμψη του δέρματος αποτελεί το επίκεντρο αμέτρητων ερευνών, πληθώρα εκ των οποίων έχουν αναδείξει τη σημαντικότητα των Α-Υδροξυοξέων (ΑΗΑs). Πρόκειται για μια ειδική κατηγορία οξέων που προέρχονται από τα φρούτα. Τα Α-Υδροξυοξέα είναι πολύτιμα συστατικά, τα οποία προσφέρουν θεαματικά αποτελέσματα και έχουν κυριαρχήσει στον χώρο της αισθητικής.

 

Α-Υδροξυοξέα: Ποια τα οφέλη;

Τα Α-Υδροξυοξέα βρίσκουν εφαρμογή στην αισθητική και στην κοσμετολογία, δρώντας θεραπευτικά πολλών δερματικών βλαβών. Η ειδική αυτή κατηγορία οξέων χρησιμοποιείται για τη θεραπεία ανανέωσης της επιδερμίδας, αφού έχουν την ιδιότητα να απομακρύνουν τα κερατινοκύτταρα από τα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας, ενισχύοντας τη διαδικασία ανάπλασης του δέρματος. Τα οξέα φρούτων διεισδύουν στις στιβάδες του δέρματος, απομακρύνοντας μαύρα στίγματα, πανάδες, δυσχρωμίες αλλά και λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Τα Α – Υδροξυοξέα έχουν την ιδιότητα να απομακρύνουν άμεσα τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα καταπολεμούν τις φλεγμονές και την υπερβολική έκκριση σμήγματος. Αναδεικνύουν τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας και προάγουν την παραγωγή κολλαγόνου.

 

Προϊόντα με Α-Υδροξυοξέα από τη Mey για άμεση ανανέωση της επιδερμίδας

Τα προϊόντα με Α – Υδροξυοξέα προφέρουν άμεση αντιμετώπιση του ξηρού και αφυδατωμένου δέρματος, προσδίδοντας λάμψη στις ταλαιπωρημένες επιδερμίδες. Η Mey of SWITZERLAND καλύπτει τις ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών επιδερμίδων:

 

Mey Vitamin A + AHA Cream 50ml

MEYVITAMIN_AAHA-443x558-white

Η 24ωρης ενυδάτωσης κρέμα Mey Vitamin A + AHA Cream προσφέρει εντατική φροντίδα και δράση κατά της πρόωρης γήρανσης. Η σύσταση της σε Α – Υδροξυοξέα προάγει τη φυσική διαδικασία απολέπισης του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα απαλύνει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Η επιδερμίδα παραμένει εμφανώς ενυδατωμένη και ανανεωμένη, έχοντας ανακτήσει την ελαστικότητα της.

 

Mey Deep Smoothing & Cell Renewal Lotion 125ml

 

Πρόκειται για ένα απαλό απολεπιστικό διάλυμα που εξασφαλίζει άμεση κυτταρική ανανέωση και εξάλειψη των ορατών σημαδιών. Οι ιδιότητες των α-υδροξυοξέων και β-υδροξυοξέων προσφέρουν άμεση ανακούφιση του ξηρού δέρματος. Η συχνή εφαρμογή του Mey Deep Smoothing & Cell Renewal Lotion οδηγεί στην καταπολέμηση των λεπτών γραμμών γήρανσης. Η περιεκτικότητα του σε 10% AHA & BHA συμβάλει στην εντατική φροντίδα και την κατακράτηση της απαραίτητης για το δέρμα υγρασίας.

 

Mey AHA Complex Cream 50ml

AHA COMPLEX CREAM 443 x 558H αντιγηραντική κρέμα με σύμπλεγμα AHA αποτελεί την ιδανική κρέμα νύχτας. Η σύνθεση της είναι ικανή να προσφέρει πλούσια αντιγηραντική δράση. Η Mey AHA Complex Cream απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, αφήνοντας το δέρμα απαλό και με νεανική όψη. Οι λεπτές γραμμές εξαλείφονται, ενώ η υγρασία που διατηρείται στην επιδερμίδα προσφέρει λαμπερό και νεανικό δέρμα.