Άρθρα

Προστατευτείτε από τον νέο κορονοϊό με τα κατάλληλα προϊόντα

Η έξαρση του νέου κορονοϊού COVID-19 αποτελεί αναμφισβήτητα μια νέα πραγματικότητα, η οποία έχει αλλάξει ριζικά την καθημερινότητα μας. Εν όψει του χειμώνα και συνεπώς της αναμενόμενης επιδείνωσης της πανδημίας, η ανάγκη για προστασία από τον ιό είναι επιτακτική.

Προστασία και περιορισμός της εξάπλωσης

Για την προστασία του εαυτού μας, αλλά και των γύρω μας από τη μετάδοση του ιού θα πρέπει να μην αμελούμε αλλά να τηρούμε με μεγάλη συνέπεια τα μέτρα προστασίας. Με τα κατάλληλα προϊόντα μπορούμε να εξασφαλίσουμε τόσο την κάλυψη μας ενάντια στον ιό όσο και τη διατήρηση της υγείας του δέρματος μας.

Μύθος ή αλήθεια; Η χρήση απολυμαντικών προϊόντων συνδέεται με δερματικές εξάρσεις

Πρόκειται φυσικά για έναν μύθο καθώς με τα κατάλληλα προϊόντα μπορείτε να προστατεύσετε την επιδερμίδα. Αποφύγετε τα σκληρά απολυμαντικά και επιλέξτε εκείνα που σέβονται την επιδερμίδα.

MEYSEPT DEEP & PURIFYING CLEANSER 200ml

Προσαρμόστε την καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης στις αυξημένες απαιτήσεις του δέρματος σας, χρησιμοποιώντας το καθαριστικό MEYSEPT DEEP & PURIFYING CLEANSER 200ml. Το MEYSEPT προσφέρει βαθύ καθαρισμό, αποτρέποντας τον ερεθισμό της επιδερμίδας. Αποτελείται από ένα σύμπλεγμα συστατικών, που αναστέλλουν την αύξηση των λιπαρών οξέων, αποτρέποντας έτσι τη φλεγμονή του δέρματος. Το MYSEPT προσφέρει την ιδανική λύση στην ακμή που προκαλείται από την πολύωρη χρήση της μάσκας προστασίας.

Iskin HAND CLEANSING GEL 250ml

Η συχνή χρήση του αντισηπτικού χεριών αν και είναι απαραίτητη, συχνά δημιουργεί προβλήματα αφυδάτωσης και ξηρότητας του δέρματος. Το Gel Καθαρισμού της iskin φροντίζει για την ενυδάτωση της επιδερμίδας των χεριών σας. Διαθέτει έντονη μικροβιακή δράση , ενώ παράλληλα χάρη στη σύσταση της σε γλυκερίνη και Aloe Vera ενισχύει την ενυδάτωση του δέρματος.

Sany Kit

Εξοπλιστείτε με το Kit καθαρισμού και προστασίας! Το Sany Kit περιλαμβάνει απολυμαντικό gel για την υγιεινή των χεριών αλλά και προστατευτική κρέμα. Η ιδιαίτερη σύσταση της κρέμας σε βούτυρο καριτέ χαρίζει εντατική ενυδάτωση και ανακούφιση από την ξηρότητα.

Η προστασία ενάντια στο νέο κορονοϊό COVID-19 είναι τόσο προσωπική ευθύνη, όσο και κοινωνική υποχρέωση.