Άρθρα

Αποτελεσματική ενυδάτωση για κάθε ηλικία με προϊόντα από τη Mey

Η σωστή ενυδάτωση της επιδερμίδας του προσώπου βοηθάει στην προστασία του από τους καιρικούς παράγοντες και φυσικά από την γήρανση της επιδερμίδας.

 

Τί προκαλεί τη γήρανση;

Η γήρανση του δέρματος είναι αποτέλεσμα τόσο εσωτερικών όσο και εξωτερικών παραγόντων. Καθημερινά η επιδερμίδας μας εκτίθεται σε εξωγενείς παράγοντες που φθείρουν την όψη της και μειώνουν τη σφριγηλότητα της. Στους παράγοντες αυτούς περιλαμβάνονται ο ήλιος, οι καιρικές συνθήκες, η ρύπανση, το κάπνισμα αλλά και το άγχος.

Η δεύτερη κατηγορία των παραγόντων που προκαλούν τη γήρανση του δέρματος είναι οι ενδογενείς παράγοντες, δηλαδή παράγοντες που συνδέονται με την κληρονομικότητα και τον τρόπο ζωής του ατόμου. Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται ακόμη οι παθολογικοί παράγοντες που φθείρουν το δέρμα, όπως η λήψη συγκεκριμένων φαρμάκων. Οι παράγοντες αυτοί έχουν ως συνέπεια τη δημιουργία δυσχρωμιών, την ξηρότητα και την εμφάνιση λεπτών γραμμών.

Ενυδάτωση προσώπου: Γιατί είναι σημαντική;

Η κατάλληλη ενυδάτωση του προσώπου αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες που προστατεύουν την επιδερμίδα από τις καιρικές συνθήκες, αλλά και τα σημάδια γήρανσης του δέρματος. Η απώλεια υγρασίας κάνει το δέρμα αφυδατωμένο και ξηρό με αποτέλεσμα να είναι επιρρεπές στο «σπάσιμο» και στην εμφάνιση των πρώτων ρυτίδων. Η αποτελεσματική ενυδάτωση δρα υποστηρικτικά στη φυσιολογική λειτουργία του δέρματος, προστατεύοντας το από τους εξωτερικούς παράγοντες. Συνεπώς, το δέρμα ανακτά την φωτεινή και υγιή του όψη, δείχνοντας ξεκούραστο και νεανικό. Θα πρέπει να τονιστεί ότι η ενυδάτωση δεν αφορά αποκλειστικά τα άτομα με ξηρό τύπο δέρματος. Αντίθετα, είναι εξίσου σημαντική για όλους τους τύπους δέρματος και όλες τις ηλικίες.

 

Ενυδάτωση προσώπου με προϊόντα της Mey

Η επιλογή των κατάλληλων προϊόντων είναι κρίσιμη για την αποτελεσματική ενυδάτωση της επιδερμίδας. Οι ενυδατικές κρέμες της Mey of Switzerland εξασφαλίζουν βαθιά ενυδάτωση, ενεργοποίηση της κυτταρικής ανανέωσης και τόνωση του δέρματος.

 

Mey Special Multi-Action Face Cream 50ml

 

krema-proswpou-may

Η Mey Special Multi-Action Face Cream είναι η ιδανική κρέμα ενυδάτωσης, προσφέροντας 24ωρη ενυδατική δράση αλλά και όλες τις απαραίτητες για το δέρμα βιταμίνες. H σύσταση της σε υαλουρονικό οξύ και σύμπλεγμα βλαστοκυττάρων δρουν ανασταλτικά στον πολλαπλασιασμό των ελεύθερων ριζών. Επιπλέον, η Mey Special Multi-Action προστατεύει το δέρμα από τον έντονους καιρικούς παράγοντες..

 

Μey Probiotic Cream 50ml

krema-enudatwshs

H Μey Probiotic Cream είναι ιδανική για κάθε τύπο δέρματος. Χάρη στα προβιοτικά και πρεβιοτικά συστατικά της, ενισχύει το μικροβιολογικό φραγμό της επιδερμίδας. Ταυτόχρονα, ενισχύεται η άμυνα του δέρματος έναντι παθογόνων μικροοργανισμών και ελεύθερων ριζών.