Άρθρα

Αντιγηραντική κρέμα νύχτας

Η περιποίηση του προσώπου δεν αποτελεί μια εύκολη υπόθεση. Στις περισσότερες γυναίκες δημιουργούνται απορίες σχετικά με το πότε πρέπει να ξεκινήσουν να χρησιμοποιούν αντιγηραντική κρέμα και πώς να τη χρησιμοποιήσουν σωστά.

Είναι αλήθεια ότι το δέρμα με την πάροδο του χρόνου αλλάζει και χρειάζεται έξτρα ενυδάτωση. Ταυτόχρονα, σε αυτή τη διαδικασία συμβάλουν οι γενετικοί παράγοντες, οι περιβαλλοντικές επιδράσεις αλλά και ο τρόπος ζωής.

Η φροντίδα της επιδερμίδας με την κατάλληλη αντιγηραντική κρέμα αποτελεί καθοριστικό παράγοντα στην μείωση των ρυτίδων κι όλων των άλλων χαρακτηριστικών που προδίδουν την γήρανση του δέρματος.

Τί χαρακτηριστικά πρέπει να έχει μια αντιγηραντική κρέμα;

Είναι αρκετά σημαντικό να δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνονται στην αντιγηραντική κρέμα. Κάποια από αυτά τα βασικά χαρακτηριστικά είναι:

  • Να είναι πλούσια σε συστατικά που βοηθούν στη μείωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών.
  • Να είναι πλούσια σε βιταμίνες, όπως για παράδειγμα Βιταμίνη Ε και Βιταμίνη C
  • Να περιέχει συστατικά που διατηρούν την επιδερμίδα βαθιά ενυδατωμένη, όπως είναι το βούτυρο καριτέ.

Επιλέξτε την MEY ULTIMATE NIGHT CREAM με την εκλεπτυσμένη τεχνολογικά φόρμουλα που περιέχει βούτυρο καριτέ για ενυδάτωση, σύνθεση με ματρικίνες για ορατή δράση κατά των ρυτίδων. Τα βασικά δραστικά χαρακτηριστικά είναι:

  • Πρόληψη από την εμφάνιση ρυτίδων
  • Προστασία της ελαστίνης του δέρματος από τη διάσπαση της και βελτίωση της όψης των ρυτίδων και της χαλάρωσης του δέρματος
  • Ανανέωση της ελαστικότητας
  • Μείωση των ελεύθερων ριζών και σύνθεση του νέου κολλαγόνου μέσω ενός μίγματος βλαστοκυττάρων και τριπεπτιδίων.
  • Αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες μέσω του εκχυλίσματος βλαστοκυττάρων βατόμουρου
  • Προστασία από τη ρύπανση, τις ελεύθερες ρίζες και τη γήρανση μέσω των βλαστικών κυττάρων ντομάτας

mey-ultimate-night-cream

 

Extra tips για την επιλογή αντιγηραντικής κρέμας

Για την σωστή επιλογή μιας αντιγηραντικής κρέμας δεν επαρκεί μονάχα να παρατηρήσετε τα συστατικά που περιέχονται σ’ αυτή. Καταρχάς θα ήταν καλό να διαβάσετε προσεκτικά το φυλλάδιο χρήσης. Αξίζει να δώσετε βάση σε αυτό, ώστε να διαπιστώσετε ότι η κρέμα ενδείκνυται για το δέρμα σας.

Επιπρόσθετα, είναι αρκετές οι φορές που κάποιο συστατικό που περιέχεται μέσα στη κρέμα μπορεί να δημιουργήσει ερεθισμό ή αλλεργία. Συνεπώς, θα πρέπει να δοκιμάζετε την κρέμα στην επιδερμίδα σας, εφαρμόζοντας μια μικρή ποσότητα στην περιοχή του πήχη σας. Εφόσον, το δέρμα δεν παρουσιάσει ούτε ερυθρότητα ούτε κνησμό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κρέμα.