Άρθρα

Προϊόντα κατά της Τριχόπτωσης

Αποτελεί καθημερινό φαινόμενο, η απώλεια τριχών από τα μαλλιά μας. Υπολογίζεται ότι χάνουμε 50-100 τρίχες ημερησίως, χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε. Ωστόσο, ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού υποφέρει από έντονη απώλεια των τριχών της κεφαλής, τη λεγόμενη τριχόπτωση.

Τις περισσότερες φορές, η τριχόπτωση δεν προκαλεί ιδιαίτερο άγχος, καθώς μπορεί να οφείλεται σε εποχιακούς λόγους κι αφορά και τα δύο φύλα.

Ποια είναι τα αίτια της τριχόπτωσης;

Η συχνότερη αιτία τριχόπτωσης αποτελεί η αλωπεκία. Συναντάται τόσο στο ανδρικό όσο και στο γυναικείο φύλο. Ωστόσο, η τριχόπτωση ορισμένες φορές συνδέεται με την ύπαρξη κάποιου παθολογικού προβλήματος.

Κύριες αιτίες που, ενδεχομένως, συνδέονται μεταξύ τους είναι:

  • Η κληρονομικότητα
  • Οι ορμονικές διαταραχές, όπως για παράδειγμα η εγκυμοσύνη, ο τοκετός, η εμμηνόπαυση κλπ.
  • Η ύπαρξη ιατρικών παθήσεων, όπως ο θυρεοειδής
  • Το έντονο άγχος
  • Η ηλικία

Πώς προλαμβάνεται η τριχόπτωση;

Αξίζει, να σημειωθεί ότι σε πολλές περιπτώσεις η τριχόπτωση οφείλεται σε γενετικούς παράγοντες, οι οποίοι είναι δύσκολο να προληφθούν.

Ωστόσο, για την αντιμετώπιση της εποχιακής τριχόπτωσης είναι σημαντικό να:

Προσέχετε τη διατροφή σας

Θα ήταν καλό να ακολουθείτε μία διατροφή πλούσια σε βιταμίνες και μέταλλα, που θα βοηθήσουν στην ενίσχυση και στην τόνωση του οργανισμού.

Προστατέψετε τα μαλλιά σας από την ηλιακή ακτινοβολία

Είναι αλήθεια, ότι ο ήλιος τις περισσότερε φορές καταστρέφει και φθείρει το τριχωτό της κεφαλής, και αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη πτώση των τριχών.

Λαμβάνετε Συμπληρώματα Διατροφής

Τα συμπληρώματα διατροφής θα σας βοηθήσουν στη λήψη των απαραίτητων βιταμινών κι ιχνοστοιχείων, για την ενδυνάμωση των μαλλιών σας.

Δοκιμάστε τις EPICRIN CAPSULES που περιέχουν έναν πλούσιο συνδυασμό δραστικών συστατικών, απαραίτητων για την υγεία του τριχωτού της κεφαλής. Βασικό συστατικό του αποτελεί ο ψευδάργυρος, ο οποίος βρίσκεται σε πρωτεϊνική μορφή και απορροφάται πλήρως από τον οργανισμό.

 

 

 

Δοκιμάστε τις MEYRIN CAPSULES που αποτελούν συμπλήρωμα διατροφής για προστασία και αναζωογόνηση των μαλλιών. Περιέχει Linumlife (εκχύλισμα λιναρόσπορου) πλούσιο σε λιγνάνια που δύνανται να εμποδίζουν την τριχόπτωση διεγείροντας τη δημιουργία της SHBG (Sex Hormone Binding Globulin) και αναστέλλοντας τη δράση των ενζύμων 5 α -ρεδουκτάση και αρωματάση.

 

Χρησιμοποιήστε ειδικό σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης

Ένα κατάλληλο σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης θα βοηθήσει το τριχωτό της κεφαλής σας να ενδυναμωθεί.

Δοκιμάστε το EPICRIN SHAMPOO που βασικό συστατικό του είναι το Zinc complex, δηλαδή ψευδάργυρος, ο οποίος βρίσκεται σε πρωτεϊνική μορφή και απορροφάται πλήρως από τον οργανισμό. Παράλληλα, ο συνδυασμός των συστατικών Dexpanthenol και Wheat Germ Oil συμβάλλει με την αντιοξειδωτική και αναπλαστική του δράση, στο σχηματισμό νέων κυττάρων.

Δοκιμάστε το MEYRIN SHAMPOO που έχει αναπτυχθεί ειδικά για χρήση σε αδύναμα μαλλιά και σε περιπτώσεις τριχόπτωσης. Ο συνδυασμός των συστατικών τους διεγείρει τον κυτταρικό μεταβολισμό και την κυτταρική ανάπτυξη, ενώ επαναφέρει τη μικροκυκλοφορία του τριχωτού της κεφαλής και επεκτείνει τον κύκλο ζωής του θυλακίου της τρίχας. Η απαλή του σύνθεση και το ουδέτερο pH,το καθιστά ιδανικό σαμπουάν για καθημερινή χρήση.