Άρθρα

Τριχόπτωση σε περιόδους στρες

Είναι γεγονός ότι το έντονο στρες μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία μας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η εμφάνιση τριχόπτωσης.

 

Ποια είναι τα συμπτώματα της τριχόπτωσης;

Η τριχόπτωση μπορεί να εμφανιστεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, ανάλογα με το τι την προκαλεί. Όταν το στρες μας καταβάλει συνήθως εμφανίζεται μία ξαφνική αραίωση στο τριχωτό της κεφαλής μας. Είναι πολύ πιθανόν, όταν βουρτσίζετε ή πλένετε τα μαλλιά σας να βγει μία χούφτα από τρίχες, ενώ σε πιο προχωρημένες περιπτώσεις αυτό μπορεί να συμβεί και με ένα απλό, απαλό τράβηγμα των μαλλιών σας.

Αυτός ο τύπος τριχόπτωσης προκαλεί συνήθως έντονη αραίωση των μαλλιών σας, αλλά είναι προσωρινός.

 

Πώς αντιμετωπίζεται η τριχόπτωση;

Η διατροφή παίζει σημαντικό ρόλο στην τριχόπτωση ανεξάρτητα από τις αιτίες εμφάνισης της. Είναι πολύ σημαντικό να τρεφόμαστε σωστά ώστε ο οργανισμός μας να λαμβάνει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για να μπορεί να αντιμετωπίζει ή να περιορίζει όσο γίνεται τέτοιες καταστάσεις. Σημαντικό ρόλο διαδραματίζει επίσης η τόνωση του οργανισμού με τα κατάλληλα συμπληρώματα, ενώ έχει αποδειχθεί ότι η χρήση ειδικού σαμπουάν ή άλλες τονωτικές αμπούλες και λοσιόν είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές.

Η σωστή επιλογή των προϊόντων αποτελεί το κλειδί για την άμεση και οριστική αντιμετώπιση της τριχόπτωσης.

 

Αντιμετώπιση της τριχόπτωσης με τα προϊόντα Meyrin

Η τριχόπτωση αποτελεί ένα πολύ συνηθισμένο γεγονός. Η εμφάνιση της έχει ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη αισθήματος ανασφάλειας και τη μείωση της αυτοπεποίθηση μας. Εάν επιθυμείτε να έχετε υγιή και λαμπερά μαλλιά μη διστάσετε να δοκιμάσετε τα εξαιρετικά θεραπευτικά προϊόντα της Meyrin που χαρίζουν άμεση ενδυνάμωση και ενισχύουν την τρίχα από τη ρίζα.

 

Meyrin Shampoo

Το Meyrin Shampoo αποτελεί το ιδανικό σαμπουάν για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης. Ο συνδυασμός της ματρικίνης, απιγενίνης και του εκχυλίσματος φύλλων ελιάς διεγείρει τον κυτταρικό μεταβολισμό και επαναφέρει τη μικροκυκλοφορία του τριχωτού της κεφαλής, επεκτείνοντας τον κύκλο ζωής του θυλακίου της τρίχας. Είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση.

 

Meyrin Capsules

Πρόκειται για ένα συμπλήρωμα διατροφής, το οποίο θρέφει, προστατεύει και αναζωογονεί τα μαλλιά. Διαθέτει τα κατάλληλα θρεπτικά συστατικά που εμποδίζουν την τριχόπτωση και επαναφέρουν τα κατεστραμμένα μαλλιά. Το έλαιο λιναρόσπορου συμβάλει στην υγιή ανάπτυξη της τρίχας χάρη στην καταπραϋντική και αντιφλεγμονώδη του δράση.

 

Αντιμετώπιση της τριχόπτωσης με τα προϊόντα της Epicrin

Τα προϊόντα Epicrin καταπολεμούν αποτελεσματικά την απώλεια μαλλιών και αποτελούν την ιδανική επιλογή για την υγιή ανάπτυξη της τρίχας. Εάν ταλαιπωρήστε με την τριχόπτωση και δεν σας ικανοποιεί καμία θεραπεία, εξοπλιστείτε με τα εξειδικευμένα προϊόντα της Epicrin και αποχαιρετίστε οριστικά το πρόβλημα αραίωσης και πτώσης των μαλλιών σας.

 

 

 

Epicrin Shampoo

Σαμπουάν μαλλιών που συμβάλει στην κυτταρική ανάπτυξη και θρέφει αποτελεσματικά τον θύλακα της τρίχας. Ο συνδυασμός του ψευδαργύρου με το θειικό χαλκό καταπολεμούν τη φλεγμονή και ρυθμίζουν την έκκριση του σμήγματος. Είναι κατάλληλο για όλες τις διαταραχές του τριχωτού της κεφαλής.

 

Epicrin Capsules

Οι Epicrin Capsules είναι ένα εξαιρετικό συμπλήρωμα διατροφής για την προστασία και την αναζωογόνηση των μαλλιών.

Περιέχουν έναν πλούσιο συνδυασμό δραστικών συστατικών, απαραίτητων για την υγεία του τριχωτού της κεφαλής και των νυχιών. Ο συνδυασμός των Dexpanthenol και Wheat Germ Oil βοηθάει στην κυτταρική ανάπλαση.

 

Με τη βοήθεια των προϊόντων της εταιρείας DEKAZ Α.Ε. θα αποχαιρετήσετε οριστικά το πρόβλημα της τριχόπτωσης. Επιλέξτε τον κατάλληλο συνδυασμό προϊόντων για σας και ανακτήστε τη χαμένη αυτοπεποίθηση σας.