Άρθρα

Ροδόχρους νόσος, πως να περιποιηθείτε την ακμή των ενηλίκων.

Η ροδόχρους ακμή εμφανίζεται σε άτομα – κυρίως γυναίκες – ηλικίας 30 – 50 ετών με ανοιχτόχρωμη ή σταρένια επιδερμίδα. Τα πιο συνηθισμένα χαρακτηριστικά της είναι η ερυθρότητα στα μάγουλα ή το πηγούνι, μικρά ή και μεγαλύτερα σπυράκια, συχνά τραχύ δέρμα και ενίοτε εμφανή αιμοφόρα αγγεία. Ενίοτε συγχέεται με κάποιου είδους φωτοευαισθησία, γι’ αυτό είναι απαραίτητη η διάγνωση από δερματολόγο. Τα αίτια της νόσου δεν είναι πλήρως καθορισμένα και η ένταση των συμπτωμάτων ποικίλει από άτομο σε άτομο και από εποχή σε εποχή.

Χωρίς, λοιπόν, να γνωρίζουμε, τι ακριβώς προκαλεί τη ροδόχρου ακμή, είναι απαραίτητο να περιποιούμαστε εντατικά αυτούς τους τύπους επιδερμίδας με προϊόντα που προστατεύουν και καταπραΰνουν αυτές τις πολύ ευαίσθητες επιδερμίδες. Η DEKAZ σας προσφέρει ένα προϊόν με 3 ιδιότητες που στοχεύουν στη βελτίωση της όψης της επιδερμίδας, βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα.

ROSALIQUE 3 IN 1 ANTI-REDNESS MIRACLE FORMULA SPF 50 30ML

Η κρέμα αυτή δημιουργήθηκε αποκλειστικά για ευαίσθητα και με-ερυθρότητα δέρματα για άμεση κάλυψη, περιποίηση & προστασία. Στοχεύει σε δέρματα με τάση για ροδόχρου ακμή, ευρυαγγείες, θυλακική υπερκεράτωση, γήρανση και ανομοιόμορφο τόνο δέρματος, μέσω της τεχνολογίας με μικροκάψουλες για άμεση κάλυψη της ερυθρότητας, με δραστικά συστατικά που καταπραΰνουν και ενυδατώνουν και αντηλιακό δείκτη προστασίας SPF50.