Άρθρα

ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ!

Το γνωρίζατε ότι η άνοιξη σηματοδοτεί όχι μόνο την αναγέννηση της φύσης αλλά και των μαλλιών μας; Κι όμως, ο κύκλος ζωής των μαλλιών μας αλλάζει, επιταχύνοντας την αναγέννησή τους! Η έντονη τριχόπτωση που παρατηρείτε αυτή την εποχή είναι απόλυτα φυσιολογική αφού πρόκειται για ένα παροδικό φαινόμενο που συνήθως διαρκεί λίγες  εβδομάδες και αφορά και τα δύο φύλα. Το παρήγορο είναι ότι τα μαλλιά που πέφτουν αυτήν την εποχή είναι αυτά που βρίσκονται σε τελογενή φάση. Δηλαδή, είναι στο τελικό στάδιο του κύκλου ζωής τους. Αυτό συνεπάγεται ότι μέσα στο θύλακα της τρίχας ήδη έχει αρχίσει και αναπτύσσεται νέα τρίχα, που θα εμφανιστεί μέσα σε λίγες ημέρες ή εβδομάδες! Άραγε όμως, υπάρχουν τρόποι να αντιμετωπίσουμε αυτό το φαινόμενο που μας ανησυχεί αυτήν την περίοδο;

Η απάντηση, ευτυχώς, είναι ναι!

Αυτό που μπορούμε να κάνουμε αυτή την περίοδο, είναι να φροντίσουμε την υγεία των μαλλιών μας αλλά και του τριχωτού της κεφαλής και να χρησιμοποιήσουμε  προϊόντα μαλλιών που αυξάνουν την ελαστικότητα των τριχών. Όσο πιο υγιή και δυνατά είναι τα μαλλιά μας, τόσο μικρότερη μπορεί να είναι η επίδραση της ανοιξιάτικης τριχόπτωσης!

Η DEKAZ S.A προτείνει για εσάς τα κατάλληλα προϊόντα για να βοηθήσετε και να ενδυναμώσετε τα μαλλιά σας αυτήν την εποχή!

 

  1. EPICRIN SHAMPOO 200 ML

Σαμπουάν φροντίδας μαλλιών, φιλικό στο δέρμα, κατάλληλο για καθημερινή χρήση. Ιδανικό  για αδύναμα και ταλαιπωρημένα μαλλιά, για περιπτώσεις τριχόπτωσης και άλλες διαταραχές του τριχωτού της κεφαλής (πιτυρίδα, σμηγματόρροια, διαταραχές τριχοφυΐας, ξηρότητα, κατεστραμμένα μαλλιά από ενδογενείς και εξωγενείς παράγοντες). Βασικό συστατικό του είναι το σύμπλεγμα Ψευδαργύρου, το οποίο απορροφάται πλήρως από τον οργανισμό, αναστέλλει το μηχανισμό πρόκλησης φλεγμονωδών διεργασιών στο τριχωτό της κεφαλής και ρυθμίζει την έκκριση του σμήγματος. Το εκχύλισμα κεχριού είναι πλούσιο σε ιχνοστοιχεία, ενώ η Κυστίνη θρέφει αποτελεσματικά το θύλακα της τρίχας. Τέλος, ο συνδυασμός των συστατικών πανθενόλης και εκχυλίσματος σιταριού συμβάλλει με την αντιοξειδωτική και αναπλαστική του δράση, στο σχηματισμό νέων κυττάρων.

Οδηγίες χρήσης: Εφαρμόστε, σε καθημερινή βάση, σε υγρά μαλλιά με κυκλικές κινήσεις έως να σχηματιστεί αφρός. Ξεπλένετε και επαναλαμβάνετε την εφαρμογή. Συνοδεύει και ακολουθεί τις θεραπευτικές αγωγές τριχόπτωσης και άλλων φλεγμονωδών διεργασιών του τριχωτού της κεφαλής.

 

  1. EPICRIN CAPSULES 30 CAPS

Συμπλήρωμα διατροφής, για προστασία και αναζωογόνηση των μαλλιών. Κατάλληλο για αδύναμα και ταλαιπωρημένα μαλλιά, για περιπτώσεις τριχόπτωσης και άλλες διαταραχές του τριχωτού της κεφαλής (πιτυρίδα, σμηγματόρροια, διαταραχές τριχοφυΐας, ξηρότητα, κατεστραμμένα μαλλιά από ενδογενείς και εξωγενείς παράγοντες). Οι EPICRIN CAPSULES περιέχουν έναν πλούσιο συνδυασμό δραστικών συστατικών, απαραίτητων για την υγεία του τριχωτού της κεφαλής και των νυχιών. Βασικό συστατικό του είναι ο ψευδάργυρος, ο οποίος βρίσκεται σε πρωτεϊνική μορφή και απορροφάται πλήρως από τον οργανισμό. Οι πρωτεϊνικές ενώσεις ψευδαργύρου μαζί με το θειικό χαλκό αναστέλλουν το μηχανισμό πρόκλησης φλεγμονωδών διεργασιών στο τριχωτό της κεφαλής και επιβραδύνουν αποτελεσματικά την υπερπαραγωγή κυττάρων. Επίσης, ο συνδυασμός του ψευδαργύρου με τα μέταλλα, τα ιχνοστοιχεία και τις βιταμίνες που περι12/4/2024

έχει το συμπλήρωμα διατροφής EPICRIN CAPSULES, επαναφέρει στα μαλλιά και στο δέρμα στη βιολογική τους ισορροπία και ρυθμίζει την έκκριση του σμήγματος. Η περιεχόμενη Βιοτίνη είναι απαραίτητη για τη σύνθεση της τρίχας και την αύξηση της τριχοφυΐας του τριχωτού της κεφαλής, ενώ η Κυστεΐνη θρέφει αποτελεσματικά το θύλακα της τρίχας. Τέλος, ο συνδυασμός των συστατικών Πανθενόλη και Έλαιο σπόρων σιταριού συμβάλλει με την αντιοξειδωτική και αναπλαστική του δράση, στο σχηματισμό νέων κυττάρων.

Oδηγίες χρήσης: Λαμβάνονται από το στόμα, 1 με 2 κάψουλες ημερησίως, πριν το φαγητό.

  1. IVYBEARS WOMENS HAIR 60 ΖΕΛΕΔΑΚΙΑ- ΑΡΚΟΥΔΑΚΙΑ

Τα IVYBEARS® WOMEN’S HAIR είναι βιταμινούχα ζελεδάκια-αρκουδάκια για τα μαλλιά, τα οποία είναι επιστημονικά παρασκευασμένα για να βελτιώνουν τα μαλλιά των γυναικών και πολύ εύκολα στη χρήση. Πρόκειται για ένα συμπλήρωμα διατροφής με σύμπλεγμα βιταμινών, ειδικά σχεδιασμένο για γυναίκες, το οποίο ενδυναμώνει και προσφέρει λάμψη στα μαλλιά και τα νύχια. Τα IVYBEARS® είναι τα πιο δημοφιλή βιταμινούχα ζελεδάκια-αρκουδάκια για μαλλιά στην Ευρώπη. 100% vegan, χωρίς γλουτένη, χωρίς σόγια, νόστιμα και υγιεινά ζελεδάκια-αρκουδάκια που δεν περιέχουν καθόλου Διοξείδια του Τιτανίου. Δημιουργήσαμε μια θρεπτική φόρμουλα βασισμένη στη Βιοτίνη, το Φολικό οξύ και τη Βιταμίνη Β12 για ένα σύμπλεγμα ενίσχυσης μαλλιών, το οποίο είναι σχεδιασμένο να προσφέρει τα απαραίτητα συστατικά για υγιή ανάπτυξη τους! Αυτή η φόρμουλα τονώνει/υποστηρίζει διπλά, ενδυναμώνοντας και προσφέροντας λάμψη στα μαλλιά και τα νύχια σας!

Οδηγίες χρήσης: Ως συμπλήρωμα διατροφής, οι ενήλικες λαμβάνουν δύο (2) βιταμινούχα ζελεδάκια-αρκουδάκια την ημέρα. Μασήστε καλά πριν την κατάποση.

 

ivybears

  1. IVYBEARS MENS HAIR 60 ΖΕΛΕΔΑΚΙΑ-ΑΡΚΟΥΔΑΚΙΑ

Τα IVYBEARS® MEN’S HAIR είναι βιταμινούχα ζελεδάκια-αρκουδάκια για τα μαλλιά, τα οποία είναι επιστημονικά παρασκευασμένα για να βελτιώνουν τα μαλλιά των ανδρών και πολύ εύκολα στη χρήση. Πρόκειται για ένα συμπλήρωμα διατροφής  με σύμπλεγμα βιταμινών, ειδικά σχεδιασμένο για άνδρες, το οποίο ενδυναμώνει και προσφέρει λάμψη στα μαλλιά και τα νύχια. Τα IVYBEARS® είναι τα πιο δημοφιλή βιταμινούχα ζελεδάκια-αρκουδάκια για μαλλιά στην Ευρώπη. 100% vegan, χωρίς γλουτένη, χωρίς σόγια, νόστιμα και υγιεινά ζελεδάκια-αρκουδάκια που δεν περιέχουν καθόλου Διοξείδια του Τιτανίου. Δημιουργήσαμε μια θρεπτική φόρμουλα βασισμένη στη Βιοτίνη, τον Ψευδάργυρο και τη Βιταμίνη Β12 για ένα σύμπλεγμα ενίσχυσης μαλλιών, το οποίο είναι σχεδιασμένο να προσφέρει τα απαραίτητα συστατικά για υγιή ανάπτυξη τους! Αυτή η φόρμουλα υποστηρίζει διπλά, ενδυναμώνοντας και προσφέροντας λάμψη στα μαλλιά και τα νύχια σας!

Οδηγίες χρήσης: Ως συμπλήρωμα διατροφής, οι ενήλικες λαμβάνουν δύο (2) βιταμινούχα ζελεδάκια-αρκουδάκια την ημέρα. Μασήστε καλά πριν την κατάποση.

 

 

5. MEY COMPLETE REPAIR SHAMPOO 200 ML

Απαλό σαμπουάν κατάλληλο για ξηρά, κατεστραμμένα και μαλλιά που έχουν υποστεί χημικές επεξεργασίες. Περιέχει ενεργό σύμπλεγμα δραστικών συστατικών που βοηθά να διατηρούνται τα μαλλιά ενυδατωμένα, ενισχυμένα και αναδομημένα, ελαχιστοποιώντας το σπάσιμο και βελτιώνοντας τη λάμψη τους. Το καστορέλαιο βοηθάει στην αναδόμηση και λείανση της τρίχας, η βεταΐνη περιποιείται τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής και προσδίδει όγκο και τα αμινοξέα χαμηλού μοριακού βάρους διεισδύουν στο εσωτερικό της τρίχας ενισχύοντας τη δομή της. Τα έλαια Pracaxi και Macadamia, η πανθενόλη και η γλυκερίνη ενυδατώνουν και περιποιούνται σε βάθος τα μαλλιά, βελτιώνοντας την εμφάνισή τους.

Oδηγίες χρήσης: Εφαρμόστε στη μέση των μαλλιών σας και κάντε μασάζ από τις ρίζες έως τις άκρες. Επαναλάβετε εάν είναι απαραίτητο. Χρήση καθημερινή.

 

 

 

 

  1. MEY COMPLETE REPAIR DETANGLING BALM -200 ML

Detangling balm κατάλληλο για κατεστραμμένα, ξηρά μαλλιά και μαλλιά που έχουν υποστεί χημικές επεξεργασίες. Περιέχει ενεργό σύμπλεγμα δραστικών συστατικών που βοηθά να διατηρούνται τα μαλλιά ενυδατωμένα, ενισχυμένα και αναδομημένα, ελαχιστοποιώντας το σπάσιμο και βελτιώνοντας τη λάμψη τους. Ξεμπερδεύει τα μαλλιά γρήγορα και εύκολα, ενώ παράλληλα θρέφει και ενυδατώνει την τρίχα, διατηρώντας τα απαλά. Το καστορέλαιο βοηθάει στην αναδόμηση και λείανση της τρίχας, η βεταΐνη περιποιείται τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής και τα αμινοξέα χαμηλού μοριακού βάρους διεισδύουν στο εσωτερικό της τρίχας ενισχύοντας τη δομή της. Τα έλαια Pracaxi και Macadamia, η πανθενόλη, η βιταμίνη Ε και η γλυκερίνη ενυδατώνουν και περιποιούνται βαθιά τα μαλλιά, βελτιώνοντας την εμφάνισή τους.

Οδηγίες χρήσης : Μετά το σαμπουάν, εφαρμόστε στα μήκη και στις άκρες των μαλλιών, αφήστε να δράσει για 5 λεπτά και ξεβγάλτε.

 

 

 

EXTRA TIP: Για την καλύτερη περιποίηση των μαλλιών σας, επιλέξτε βούρτσες και χτένες που αποτρέπουν το σπάσιμο της τρίχας!