Άρθρα

Περιποίηση προσώπου στο σπίτι: Μάσκες προσώπου Mey

Αποτελεσματική περιποίηση προσώπου στο σπίτι

 

Η επιδερμίδα του προσώπου απαιτεί φροντίδα και συστηματική περιποίηση. Παράγοντες όπως το καυσαέριο της πόλης, το στρες και η διατροφή, δεν αφήνουν ανεπηρέαστο το δέρμα του προσώπου. Για τον λόγο αυτό, τουλάχιστον μια-δυο φορές την εβδομάδα, θα πρέπει να αφιερώνετε λίγο παραπάνω χρόνο στην περιποίηση του προσώπου σας. Η εφαρμογή μιας μάσκας είναι η ιδανική λύση.Ο τρόπος εφαρμογής μιας μάσκας περιποίησης είναι εξίσου σημαντικός με την συχνότητα εφαρμογής της. Για την αποτελεσματική περιποίηση του προσώπου στο σπίτι, είναι απαραίτητο να ακολουθούνται τα παρακάτω.

 

Πριν την εφαρμογή της μάσκας

Κατάλληλη μάσκα προσώπου: Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει την μάσκα που καλύπτει τις ανάγκες τις επιδερμίδας σας. Διαφορετικά, μπορεί να προκαλέσετε υπερβολική ξηρότητα ή λιπαρότητα στο πρόσωπο σας.

Καθαρισμός προσώπου: Κάθε περιποίηση προσώπου θα πρέπει να ξεκινάει με έναν σωστό καθαρισμό προσώπου. Επιλέξτε το κατάλληλο καθαριστικό, σύμφωνα με τον τύπο της επιδερμίδας σας και τις ανάγκες του προσώπου σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αφαιρέσει το μαγικιάζ κι ότι έχετε απομακρύνει όλους τους ρύπους της ημέρας.

Απολέπιση προσώπου: Για ακόμη βαθύτερο καθαρισμό, συνεχίστε με απολέπιση προσώπου. Η απολέπιση απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, λειαίνει την επιδερμίδα και ανοίγει τους πόρους του προσώπου ενισχύοντας έτσι τη δράση της μάσκας.

Προετοιμασία του δέρματος: Τα παραπάνω βήματα πιθανόν να αφυδατώσουν την επιδερμίδα. Χρησιμοποιείστε ταμποναριστά μια τονωτική λοσιόν σε πρόσωπο και λαιμό, για ενυδατώσετε την επιδερμίδα και να την προετοιμάσετε για την μάσκα.

 

Κατά την εφαρμογή της μάσκας

Εφαρμογή της μάσκας ομορφιάς: Βεβαιωθείτε ότι έχετε πλύνει τα χέρια σας πριν τη χρήση της μάσκας προκειμένου να αποφύγετε τυχόν μόλυνση στην περιοχή. Στην συνέχεια, εφαρμόστε επαρκή ποσότητα σε όλο το πρόσωπο, αποφεύγοντας την περιοχή κάτω από τα μάτια και πάνω από τα χείλη.

Αναμονή: Ακολουθείστε με ακρίβεια τις οδηγίες της μάσκας σχετικά με τον χρόνο αναμονής. Αν αφήσετε περισσότερο χρόνο τη μάσκα στο πρόσωπο σας πιθανόν να προκαλέσετε ερεθισμό ή ξηρότητα.

 

Μετά την εφαρμογή της μάσκας:

Αφού αφαιρέσετε την μάσκα, ολοκληρώστε την περιποίηση ακολουθώντας τη συνήθη περιποίηση σας. Εφαρμόστε μια ενυδατική κρέμα για να επαναφέρετε την υγρασία του προσώπου σας.

 

Μάσκες ομορφιάς Mey

MEY SPARKLING O2 MASK

Η MEY SPARKLING O2 MASK είναι μια αντιγηραντική μάσκα περιποίησης. Η ιδιαίτερη σύσταση της σε κηραμίδια, προωθεί την ενυδάτωση και την οξυγόνωση του δέρματος. Παρέχει βαθιά ενυδάτωση και μείωση του όγκου των ρυτίδων, επιτυγχάνοντας έτσι την βελτίωση της όψης της επιδερμίδας. Η MEY SPARKLING O2 MASK διαθέτει έναν συνδυασμό συστατικών (non-ROS) ο οποίος ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου στους ινοβλάστες. Τέλος, περιέχει αντιοξειδωτικά συστατικά που μειώνουν τις φλεγμονές και αποτρέπουν την εμφάνιση ελεύθερων ριζών.

 

MEY PEEL OFF MASK PRECIOUS GOLD

Η MEY PEEL OFF MASK PRECIOUS GOLD προσφέρει σύσφιξη, τόνωση και λάμψη. Το καινοτόμο σύμπλεγμα δραστικών συστατικών της συσφίγγει την επιδερμίδα και επαναπροσδιορίζει το περίγραμμα του προσώπου. Διαθέτει θρεπτικά συστατικά που διεγείρουν την διαδικασία της λιπόλυσης, μειώνοντας τον όγκο του λίπους στην περιοχή κάτω από το πηγούνι. Τέλος, ο συνδυασμός του εκχυλίσματος άνθους Hibiscus Sabdariffa και του σαλυκικού οξέος, ενισχύουν τη διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων, βελτιώνοντας τη φωτεινότητα του δέρματος.