Άρθρα

Μικρά μυστικά μεγάλης σημασίας για τέλεια ενυδατωμένο σώμα

Συνήθως εμείς οι γυναίκες είμαστε τυπικές με την ενυδάτωση του προσώπου μας, όμως υστερούμε στην σωστή περιποίηση του σώματός μας. Ωστόσο, η επιδερμίδα του σώματος μας έχει και αυτή τις δικές της ανάγκες για ενυδάτωση, αφού είναι φτωχή σε λιπίδια και στερείται από σμηγματογόνους αδένες. Μάλιστα, οι ανάγκες αυτές εντείνονται κατά τους θερινούς μήνες, εξαιτίας της ηλιακής ακτινοβολίας, της θάλασσας, της ζέστης και κατ’ επέκταση της εφίδρωσης.

Έτσι, συχνά καταλήγουμε να αποκτούμε ξηρό και ταλαιπωρημένο δέρμα, ιδιαίτερα σε πιο ευαίσθητες περιοχές, όπως οι αγκώνες, τα γόνατα και οι πτέρνες.

 

Μπορεί να το έχετε ακούσει εκατοντάδες φορές, αλλά η κατανάλωση νερού αποτελεί το πιο απλό αλλά και το πιο σημαντικό μέτρο για την καταπολέμηση της αφυδάτωσης. Άλλωστε πως γίνεται να περιμένουμε να φαίνεται το δέρμα μας ενυδατωμένο, ενώ ο οργανισμός μας είναι αφυδατωμένος; Πέρα από το νερό, μέσω της διατροφής μας με φρούτα και λαχανικά, μπορούμε σίγουρα να ενισχύσουμε την ενυδάτωσή μας.

Μια ακόμη απλή αλλά και πολύτιμη συμβουλή είναι να επισκεπτόμαστε συχνά την αισθητικό μας ειδικά κατά την διάρκεια του καλοκαιριού. Βεβαίως, στο ίδιο μήκος κύματος, μπορούμε να κάνουμε και σπιτικές μάσκες ομορφιάς, προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι η υγρασία στο δέρμα μας βρίσκεται σε επαρκείς ποσότητες.

Βέβαια, για να παραμείνει το δέρμα μας απαλό και λαμπερό, πρέπει να το περιποιούμαστε συχνά, αν όχι καθημερινά με τα κατάλληλα προϊόντα. Οι κρέμες μας, πρέπει να είναι πλούσιες σε ενυδατικά συστατικά και να διεισδύουν στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας μας, για πιο ολοκληρωμένη περιποίηση.

Η πρόταση της εταιρίας δερμοκαλλυντικών Dekaz για να παραμείνετε σωστά ενυδατωμένη και αυτό το καλοκαίρι, είναι η κρέμα σώματος εντατικής ενυδάτωσης MEY CREAM UREA 15% .

 

 

UREA_443x558

 

 

Η κρέμα σώματος εντατικής ενυδάτωσης MEY CREAM UREA 15%, περιέχει Urea σε ποσοστό 15%, η οποία είναι γνωστό ότι παρέχει υψηλή ενυδατική δράση, αφού συγκρατεί πολλαπλάσιες ποσότητες του βάρους της σε νερό. Μάλιστα, η ουρία αποτελεί ένα από τα συστατικά της επιδερμίδας μας, την οποία την συναντάμε στα ανώτερα στρώματα του δέρματος. Επομένως, αποτελεί ένα φυσικό υδρόφιλο συστατικό της επιδερμίδας, που σφραγίζει την υγρασία.

Η ουρία είναι ένας σπουδαίος σύμμαχος απέναντι στην ψωρίαση, ενώ χάρη στην κερατολυτική της δράση, απομακρύνει τα λέπια, επαναφέροντας την ελαστικότητα στο δέρμα.

Η Κλεοπάτρα γνώριζε καλά τα μυστικά της τέλεια ενυδατωμένης επιδερμίδας, αφού συχνά απολάμβανε το μπάνιο της μέσα σε γάλα. Το γάλα είναι πλούσιο σε γαλακτικό οξύ, το οποίο καταπολεμά τις υπερκερατώσεις. Έτσι, το δέρμα παύει να είναι θαμπό και σκληρό, καθώς ενισχύεται η κυτταρική ανανέωσή του. Η κρέμα σώματος MEY CREAM UREA 15% διαθέτειγαλακτικό οξύ ως βασικό συστατικό της.

Στα πολύτιμα συστατικά της κρέμας σώματος εντατικής ενυδάτωσης MEY CREAM UREA 15%, οφείλουμε να προσθέσουμε την Πανθενόλη που καταπραΰνει και περιποιείται βαθιά το δέρμα, καθώς και την a-Bisabolol, η οποία αποτελεί τη δραστική ουσία του χαμομηλιού και προσφέρει αντιερεθιστικές και απαλυντικές ιδιότητες.

Απαλλαγείτε από τα άγρια και αφυδατωμένα σημεία του σώματός σας, απολαμβάνοντας τις περιποιητικές ιδιότητες της ουρίας από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές, χάρη στην κρέμα σώματος εντατικής ενυδάτωσης MEY CREAM UREA 15%.