Άρθρα

Δώστε νέα πνοή στην επιδερμίδα σας με την MEY SPARKLING O2 MASK

Μετά από μια πολύ δύσκολη χρονιά, είχαμε όλοι την ανάγκη να πάμε διακοπές και να τις χαρούμε όσο το δυνατόν περισσότερο. Βεβαίως, ένεκα ανεμελιάς, ηλιοθεραπείας και θάλασσας, όσο και να προσέχαμε το πρόσωπο και το σώμα μας, είναι εμφανή τα σημάδια τους πάνω στην επιδερμίδα μας, η οποία τώρα απαιτεί ενυδάτωση και περιποίηση.

Μια καλή αρχή για να ξεκινήσουμε το beaute μας είναι η χρήση μασκών, οι οποίες δίνουν στην επιδερμίδα μας όλα τα απαραίτητα συστατικά που χρειάζεται, σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Υπάρχουν διαφόρων ειδών μάσκες, οι οποίες προσφέρουν διαφορετικά οφέλη στην επιδερμίδα, όπως ενυδάτωση, καθαρισμό, λάμψη, αναδόμηση, ελαστικότητα & σφριγηλότητα. Υπάρχουν ακόμα και μάσκες που βοηθούν στην αντιμετώπιση ορισμένων ιδιαιτεροτήτων της επιδερμίδας μας, όπως ακμή, ρυτίδες, πανάδες, αφαίρεση σμήγματος ή και στην πρόληψη αυτών.

Η συχνότητα χρήσης τους εξαρτάται αποκλειστικά από τις ανάγκες του δέρματός σας. Αξίζει επίσης να επισημάνουμε, ότι η χρήση διάφορων μασκών περιποίησης, είναι ωφέλιμη για την επιδερμίδα, ανεξαρτήτου ηλικίας ή φύλου.

Ένα ακόμα πλεονέκτημα που προσφέρει η χρήση μάσκας, είναι ότι αποτελεί την κατάλληλη προετοιμασία, προκειμένου να δράσουν ακόμη καλύτερα όλα τα άλλα προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιείτε, όπως για παράδειγμα τα serum και οι κρέμες σας.

Βεβαίως, μπορεί κάποιος να ακολουθήσει σπιτικές συνταγές για την δημιουργία κάποιας μάσκας ή να προμηθευτεί από την αγορά. Οι φυσικές μάσκες σαφώς και βοηθούν την επιδερμίδα με τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά τους. Ωστόσο, το βασικό μειονέκτημά τους είναι ότι δεν διαθέτουν την κατάλληλη τεχνολογία και μελέτη, προκειμένου να διεισδύσουν τα συστατικά, στις βαθύτερες στοιβάδες της επιδερμίδας μας.

Μια εξαιρετική επιλογή για περιποίηση υψηλού επιπέδου στο σπίτι, αποτελεί η MEY SPARKLING O2 MASK, η οποία δεν είναι απλώς μια μάσκα. Πρόκειται για μια θεραπεία ενυδάτωσης και οξυγόνωσης, εμπλουτισμένη με πολύτιμα για την επιδερμίδα συστατικά, όπως κηραμίδια και εκχύλισμα σαμπάνιας.

 

 

Τα κηραμίδια προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση, ενώ βελτιώνουν αισθητά την εμφάνιση της επιδερμίδας. Παράλληλα, εξαιτίας της δυνατότητάς τους για μεταφορά οξυγόνου στους ιστούς και στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, μειώνουν τον όγκο και το βάθος των ρυτίδων. Έτσι, η επιδερμίδα φαίνεται άμεσα ανανεωμένη και λαμπερή!!

Το εκχύλισμα σαμπάνιας περιέχει πολυφαινολικά αντιοξειδωτικά συστατικά, τα οποία μειώνουν τις φλεγμονές και προστατεύουν το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες.

Επιπλέον, η MEY SPARKLING O2 MASK ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου, κάνοντας το δέρμα να φαίνεται αμέσως πιο φωτεινό, ξεκούραστο, λαμπερό και αναζωογονημένο.

Για μια ολοκληρωμένη περιποίηση, πρέπει να εφαρμόζετε τις μάσκες ομορφιάς σε καθαρό δέρμα. Αφού ξεβγάλετε επιμελώς, συνίσταται να εφαρμόσετε την συνηθισμένη κρέμα περιποίησής σας.